Cauți un laptop ieftin? Nu evita produsele resigilate

 

Trebuie să-ți înlocuiești laptopul sau să-ți cumperi unul pentru prima dată, dar nu dispui de un buget prea mare de bani? Nu-i nicio problemă, pentru că se găsesc destule laptopuri ieftine, dar suficient de performante.

 

Avansul tehnologic, care a dus la scăderea prețurilor materialelor componente, dar și concurența acerbă, au făcut ca prețurile laptopurilor să nu mai fie la fel de prohibitive ca acum zece ani.

 

Laptopuri ieftine gasesti la eMAG, cauta noul serviciu premium Genius cu livrare rapida.

 

În plus, există întotdeauna o soluție foarte la îndemână de a cumpăra laptopuri ieftine. Probabil ai văzut, atunci când ai vizualizat un produs pe site-urile marilor retaileri online, că există și variante cu prețuri cu până la 20%-30% mai mici, iar uneori chiar și cu mai mult de-atât.

 

Dacă ți-a sărit în ochi acea reducere de preț, probabil ai văzut că este același produs la care te uitai, dar la un preț mult mai mic.

Explicația? E vorba de un produs sigilat.


 

Ce sunt, însă, produsele resigilate? În primul rând, produsele resigilate nu sunt produse „refurbished” sau „recondiţionate”, pentru că nu li s-au efectuat reparaţii sau înlocuiri de componente. În al doilea rând, produsele resigilate nu sunt produse „renew”, pentru că au fost primite de la producător în ambalaje originale şi au fost ulterior resigilate.

 

Mai mult, produsele resigilate nu sunt produse „second hand”, pentru că majoritatea nu au fost utilizate sau perioada utilizării nu a depăşit 30 zile.

 

Best laptops 2019:

 

Ce sunt produsele resigilate? Acestea sunt produse noi, în stare perfectă de funcţionare, ale căror ambalaje originale au fost desigilate.

 

Poate că utilizatorul care a comandat produsul și-a dat seama după deschiderea ambalajului că nu este ceea ce își dorea sau pur și simplu nu a fost mulțumit de ceea ce a cumpărat și a apelat la dreptul său de a face retur și a comanda alt produs. Pentru că produsul nu a fost folosit sau a fost folosit foarte puțin, acesta este repus la vânzare, dar la un preț redus, la categoria „resigilate”.

 

Laptopuri ieftine la resigilate

 

De ce să cumperi produse resigilate? Dacă până acum ai fost sceptic în a cumpăra produse resigilate, îți vom da câteva motive pentru care ai putea lua în considerare să faci acest lucru de acum încolo.

 

În primul rând, pentru că produsele resigilate au preţul semnificativ redus față de produsul nou. Reducerile pot depăși câteodată chiar și 50%. Mai mult, poţi cumpăra acelaşi produs la un preţ mai mic sau poţi cumpăra un produs mai bun în acelaşi buget disponibil.

 

Despre laptopuri, tablete si telefoane s-au spus multe. De asemenea, nu există nicio diferenţă între un produs nou şi unul resigilat în ceea ce priveşte calitatea sau funcţionalitatea. În plus, fiindcă aceste produse au fost testate, este mai puțin probabil ca un produs resigilat să revină în service cu probleme.

 

Este și cazul laptopurilor resigilate, care sunt laptopuri ieftine, dar la aceeași calitate ca produsele similare al căror ambalaj nu a fost desfăcut. Mulți clienți care au cumpărat produse resigilate s-au convins de avantajele acestora și au rămas fideli acestui tip de produse. Descoperiti ofertele emag.

 

 

Știi exact ce cumperi, în dreptul fiecărui produs fiind specificată de obicei starea acestuia chiar înainte de a fi resigilat.

 

 

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro