Cauți o mașină diesel rapidă? Află ce modele poți cumpăra la prețuri foarte bune

aprilie 8, 2021

Motorizările diesel au început să piardă teren în fața celor pe benzină și, mai ales a celor electrice. Cu toate acestea, nu se lasă intimidate și continuă să ofere senzații tari pasionaților care apreciază comportamentul unui propulsor pe motorină.

Așadar, dacă te numeri printre acești pasionați și cauți un diesel veritabil, poate și puțin rulat, nu sări un pas important, verificarea VIN pe checkcardna.com.

Regulile de poluare impuse industriei auto și, în special motorizărilor diesel, i-au determinat pe constructori să se adapteze și să satisfacă nevoia pentru aceste motoare. Așadar, motorizările diesel apărute în ultimii ani sunt mai curate decât multe versiuni pe benzină disponibile pe piață. Emisiile de noxe și de particule au fost diminuate semnificativ prin tehnologii moderne. Dacă vrei o mașină diesel sportivă, o poți avea la un preț foarte bun și nu va trebui să ai mustrări de conștiință pentru că poluezi mai mult decât o fac alții. Te-ai convins că vrei un diesel sportiv? Începe căutările. Nu uita ca, pentru lista scurtă de mașini rulate la care ajungi să faci o verificare a VIN-ului pe bestvindecoder.com

Atunci când vrei un diesel sportiv veritabil constructorii germani au exact ceea ce ai nevoie. BMW, Audi și Mercedes adaugă pe lângă o experiență de condus impecabilă și o serie de elemente de confort high-end care te vor ajuta să te bucuri de tot ceea ce mașina poate să-ți ofere.

Aceiași constructori germani s-au gândit la toate categoriile de clienți potențiali care ar mai fi interesați de un diesel sportiv în aceste vremuri, așa că au disponibilă toată gama, de la hatchback-uri, la sedanuri, coupe-uri și SUV-uri.

Dacă e să aplicăm criteriile de frumusețe, departajarea între variantele high-end disponibile pe piață este imposibilă. Toate modelele, indiferent de constructor, au finisaje impecabile, look sportiv, etc. Diferența stă sub capotă, așa că un clasament relevant pentru sportivele diesel nu poate fi făcut altfel decât luându-se în considerare secundele în care mașina accelerează de la 0 la 100 km/h.

Astfel, se remarcă:

  1. Porsche Panamera 4S – 4.3 secunde
  2. Audi S4 saloon - 4.6 secunde
  3. BMW M340d - 4.6 secunde
  4. BMW 435d xDrive - 4.7 secunde
  5. Bentley Bentayga - 4.8 secunde
  6. Audi SQ8 - 4.8 secunde
  7. BMW 840d xDrive - 4.9 secunde
  8. BMW X3 M40d - 4.9 secunde
  9. Mercedes CLS 400d - 5.0 secunde
  10. Audi S6 saloon - 5.0 secunde

Clasamentul are niște nume grele care, de-a lungul timpului au avut grijă să-și construiască o reputație sportivă, indiferent de motorizarea de sub capotă.

 

 

 

 

Cauti Gazduire Web? Alege Speedhost.ro

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro