Cauți corpuri de iluminat la preturi avantajoase?

aprilie 22, 2023

Produsele de iluminat de la Neona Interiors sunt adaptate stilului dumneavoastră personal. Acestea vă pot oferi iluminatul ideal pentru orice cameră din locuință. Dacă ești în căutarea unor corpuri de iluminat, noi îți prezentăm cele mai inedite produse, la prețuri avantajoase.

Cauți niște produse pentru iluminat hol?

Noi suntem echipa care îmbină într-un mod perfect textura și culoarea articolelor de iluminat pe care le comercializăm. Holul este un spațiu îngust, puțin întunecos. Din păcate, lumina naturală a zilei nu poate pătrunde în aceste locuri. Așadar, noi vă recomandăm să acordați o atenție deosebită acestui subiect.

Lumina artificială dată de corpurile de iluminat, poate fi o soluție eficientă prin care să dai viață micului spațiu. Printre modelele populare de la Neona Interiors , se numără :

 • Lustra Led Double
 • Plafoniera Led Modern Circle
 • Plafoniera Led Fly
 • Lustra Led Amazing Petal
 • Aplica Led White Round

Aceste minunate obiecte, pot impresiona musafirii ce îți vor călca pragul casei. Designul modern și minimalist va fi mereu apreciat. Întregește decorul interior al locuinței tale cu ajutorul articolelor de iluminat și vei rămâne impresionat de rezultatul final.

Iluminat living - Livingul, o cameră plină de viață.

Nu lăsa ca alegerea corpului de iluminat pentru livingl tău să se transforme într-o misiune cu adevărat complicată. Alege un candelabru living și îți garantăm că nu vei da greș.Acesta este un element rafinat și sofisticat în același timp. Din topul candelabrelor favorite de clienții noștri, se numără următoarele :

 1. Candelabru Pendul Buterfly
 2. Candelabru Sun
 3. Candelabru 12 rounds
 4. Candelabru Gold Crown
 5. Candelabru Led 4 circles
 6. Candelabru Fire

Livingul este locul în care poți petrece cele mai importante momente alături de familie sau de prietenii dragi ție. Aici poți savura un ceai fierbinte, în zilele răcoroase de iarnă .De asemenea, poți viziona un film sau poți schimba impresii de viață alături de cei dragi ție.

De ce să alegem lumina artificială?

Voi știți care este cea mai bună utilizare posibilă a luminii în casă? Haideți să o luăm cu pași mărunți și să aflăm împreună. Lumina naturală ar trebui îmbinată cu cea artificială, astfel încât să se creeze un mix perfect.

Utilizarea acestora într-un mod cât mai profesionist , atât pe timpul zilei ,cât și pe timpul nopții ,vor transforma încăperea într-un loc cât mai prietenos. Când pășești într-un spațiu mare, plin de lumină, în care lumina poate pătrunde cu ușurință prin ferestrele casei tale ,te vei simți încărcat cu o energie pozitivă.

Cu toate acestea, după lăsarea întunericului ,vei observa că ai nevoie de un corp de iluminat cu o lumină artificială .Eficiența razelor de lumină nu mai este folositoare, iar locuința ta are nevoie de o suplimentare a luminii. Pentru a da viața spațiului, noi îți recomandăm următoarele :

 • Lampadarele
 • Plafonierele
 • Candelabrele
 • Aplice

Ce importanță și ce rol au aceste articole de iluminat în casa ta?

Toate aceste sisteme de iluminat joacă un rol important în designul interior al locuinței. Vă puteți permite să iluminați fiecare cameră în funcție de utilizarea acesteia.

Produsele de iluminat de ajută să adaugi un strop de eleganță. Încearcă să introduci finețe și accente personalizate prin intermediul surselor de iluminat artificiale.

Una dintre cele mai impresionante articole de iluminat este reprezentată de un candelabru măreț. Candelabru Led 4 circles pe care îl vei găsi pe site-ul Neona Interiors ,este un obiect de iluminat ce poate fi montat pe tavan. Forma de inel este delicată și minimalistă.

Totodată, datorită siluetei subțiri și elegante pe care o deține acest măreț candelabru, poate fi integrat  cu ușurință, oriunde în casă. Forma sa abstractă va rămâne cu siguranță în trend pentru mulți ani de acum încolo.

Decorează-ți casa folosind produse deosebite de la Neona Interiors

Noi își venim în ajutor cu soluții de iluminat perfecte pentru tine și pentru familia ta. Alege să ieși din tipare și să fii extravagant! Noi ținem mereu pasul cu tendințele de piață. Descoperă colecția completă de obiecte de iluminat pe site-ul nostru.

Așadar, dacă te-am făcut curios ,poți să arunci o privire pe site-ul nostru Neona Interiors. Alege ceea ce ți se potrivește cel mai bine și ce se integrează cât mai bine cu decorul interior. Te așteptăm cu căldură sa descoperi tendințele în materie de iluminat casa.

Comunicat preluat de pe LivePr.ro  » Cauți corpuri de iluminat la preturi avantajoase?

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro