Cateva lucruri de care trebuie sa tii cont inainte de a face bransamente electrice

O instalatie electrica este absolut indispensabila in orice locuinta, de aceea aveti nevoie de o echipa de electricieni pentru realizarea unui astfel de proiect.Aceste bransamente electrice sunt extrem de utile atat in propria casa cat si la sediul unei firme.Un personal specializat se ocupa de punerea efectiva in functiune a instalatiei electrice precum si de mentenanta acesteia.

Iata cateva aspecte demne de luat in considerare, inainte de a face bransamente electrice:

*modul in care se face racordarea la reteaua electrica

Pentru un plus de eficienta este recomandat un bransament trifazat, deoarece in cazul unui bransamentul monofazat, optiunile sunt limitate.In general, bransamentul monofazat este utilizat pentru consumatorii casnici, in special la blocuri.In acest fel, curentul ajunge in instalatii printr-o singura faza utilizand doar receptoarele monofazate. Un astfel de bransament are capacitatea de 32A ceea ce inseamna ~6,7kW.

Bransamentul trifazat se foloseste in general la casa, unde consumatorii electrici sunt mai multi sau au o capacitate mai mare. Acesta este ideal de folosit si pentru consumatorii industriali pentru ca permite livrarea energiei electrice pe 3 faze. In acest fel, va puteti bucura de continuitate in alimentarea cu energie electrica. La bransamentul trifazat, puterea se incadreaza undeva intre 12kW si 30kW.

*spatiul necesar

In functie de acest aspect, alegi daca ai nevoie de bransamente electrice subterane sau aeriene. Important este sa te asiguri ca iei cea mai buna decizie.Echipa Electrocoserv vine in sprijinul tuturor clientilor cu detalii extrem de utile si va indruma corect. Accesati site-ul online electrocoserv.ro pentru a afla chiar acum mai multe informatii suplimentare.

*garantie si mentenanta

Un electrician profesionist realizeaza bransamente electrice de inalta calitate si va ofera garantia lucrului bine facut. In plus, se ocupa de intretinerea instalatiilor electrice pentru ca acestea sa functioneze in parametrii normalitatii.In cazul unor posibile defectiuni, actioneaza prompt si rapid pentru indepartarea acestora in cel mai scurt timp.

Daca nu sunteti racordat la reteaua electrica, luati legatura cu distribuitori de energie electrica autorizati, care sunt in masura sa va explice tot ceea ce aveti nevoie. Este important sa intelegeti care sunt pasii de parcurs precum si costurile aferente.Toate incaperile functionale au nevoie de bransamente electrice. Colaborand cu o companie renumita aveti garantia ca intreaga lucrare se afla in deplinatate legala.

Pentru a va racorda la o retea electrica trebuie sa parcurgeti diferite etape, precum:

  • etapa de documentare si informare
  • depunerea cererii de racordare sau a cererii de actualizare
  • stabilirea solutiei de racordare
  • emiterea avizului tehnic de racordare
  • incheierea contractului de racordare intre operatorul de retea si utilizator;
  • incheierea contractului de executie
  • realizarea instalatiei de racordare la reteaua electrica
  • punerea in functiune a instalatiei de racordare
  • etapa finala de emitere a certificatului de racordare.

Oricand aveti nevoie de bransamente electrice, apelati cu incredere la echipa Electrocoserv, alaturi de care fiecare proiect este solutionat cu maxima eficienta.

Comunicat preluat de pe LivePr.ro  » Cateva lucruri de care trebuie sa tii cont inainte de a face bransamente electrice