Cat costa un aparat de aer conditionat multisplit din gama premium

Cand ne referim la aparate de aer conditionat, variantele sunt destul de multe, dar de obicei in calcul intra aparate relativ clasice din punct de vedere al functionarii – aparate cu unitate exterioara si unitate interioara, precum si aparate mobile, portabile. Exista insa o categorie aparte, premium, ideala pentru locuintele mari, care au nevoie de climatizare in multe camere. Este vorba despre aparatul de aer conditionat multisplit.

Cat costa un asemenea aparat? In jur de 2500 de euro, daca ne referim la unul de top, ce prezinta caracteristici de ultima generatie. Pare un pret foarte mare, insa exemplul cel mai bun este cel al unui aparat de aer conditionat multisplit Vivax V-design. Acesta este disponibil pe piata romaneasca si este format de fapt din cinci unitati interioare cu o putere cuprinsa intre 9000 si 12000 BTU. Drept rezultat, capacitatea de a racori spatiul va fi una foarte buna. Aparatul poate fi utilizat cu succes nu doar in locuintele mari (de tip vila), ci si in spatii de birouri.

In primul rand, se remarca prin aspectul foarte elegant. Mai departe, prin eficienta energetica: este clasa A++, varianta ideala mai ales pentru un aparat de o asemenea capacitate, care functioneaza practic in 5 locatii diferite. Clasa A++ aduce economii semnificative de energie electrica, pana si in comparatie cu aparate de clasa A. Chiar si in perioadele foarte calde din timpul verii, aparatul de aer conditionat va putea fi astfel utilizat fara griji chiar si non stop.

Un aparat multisplit din gama premium trebuie sa includa si celebra tehnologie inverter. De asemenea, filtrele trebuie sa fie foarte bune, capabile sa elimine chiar si cele mai mici microorganisme, bacterii, dar si praf etc. Ai astfel o atmosfera curata, placuta si sanatoasa in spatiile in care este utilizat aparatul de aer conditionat. Nu in ultimul rand, conteaza foarte mult nivelul de zgomot in functionare. In cazul aparatului multisplit prezentat mai sus, nivelul zgomotului atinge doar 21 db, o valoare cu mult sub cea a altor aparate.

In principiu, un astfel de produs se adreseaza unor persoane cu posibilitati financiare mari. Insa, daca spatiul detinut chiar are nevoie de o astfel de investitie, o varianta este si cumpararea produsului prin credit. Se pot folosi carduri de credit sau alte tipuri de finantari rapide, usor de accesat.

 

 

Cauti Gazduire Web? Alege Speedhost.ro