Castigatorii turneului de tenis YST

iunie 28, 2012

Clubul YST a organizat in perioada 16-20 iunie 2012 la Arenele BNR "TROFEUL YST". Aceasta competitie s-a adresat jucatorilor profesionisti de la categoria masculin U18.
Valoarea totala a premiilor in cadrul turneului de tenis YST a fost de 4000 euro iar castigatorul in finala mare s-a clasat FIFEA, Catalin def FRUNZA Nicolae 7/5 6/4 iar in finala mica ATOMIR Luca def SULEA Tudor 7/6(5) 6/4.

Invitati speciali in cadrul festivitatii de premiere au fost Stefan Sandulache (Secretarul General al Autoritii Nationale pentru Sport si Tineret) si Florenta Mihai (Consilier de specialitate la FRT).

Fifea Catalin - Locul I
"Turneul Yst a fost unul dintre cele mai frumoase turnee la care am participat deoarece totul a fost organizat perfect. Tin sa multumesc sponsorilor, organizatorilor si tuturor persoanelor care au facut in asa fel ca acest turneu sa se desfasoare. Premiile au fost fabuloase si sunt fericit ca am luat locul 1 deoarece cu banii pe care i-am castigat voi avea cum sa ma duc la turneele internationale organizate in Romania. Copiii ar fi mult mai motivati daca ar primi premii in bani pentru ca tenisul este un sport foarte costisitor si nu toata lumea si-l permite."

Frunza Nicolae - Locul II
"Vreau sa multumesc sponsorului DONA, organizatorilor si intregii echipe care a facut posibila desfasurarea turneului! Imi doresc ca pe viitor sa iau parte la cat mai multe competitii ca aceasta."

Sulea Tudor - Locul IV
"Vreau sa multumesc organizatorilor, pentru ca au facut acest turneu posibil si au depus eforturi pentru a face posibila o organizare foarte buna si pentru conditiile oferite. Eu sper ca pe viitor sa se organizeze mai multe astfel de turnee, premiile consistente fiind un factor determinant pentru cresterea competitivitatii tuturor sportivilor participanti la acest turneu. Sper ca pe viitor sa avem parte de cat mai multe astfel de turnee."

Cei interesati pot accesa pagina de facebook: http://www.facebook.com/ystclub si pagina clubului: http://ystclub.wix.com/turneul-yst#!HOME/mainPage
Persoana de contact
 

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro