Castigatorii Cupei Campionilor Europeni de la Sevilla revin pe terenul de fotbal Citeste mai mult: Castigatorii Cupei Campionilor Europeni de la Sevilla revin pe terenul de fotbal

mai 7, 2012

Casa de pariuri britanica Stanleybet sprijina organizarea tuneului demonstrativ de fotbal la care vor participa legendele Stelei ’86.

Intalnirile legendarilor jucatori stelişti care in urma cu 26 de ani reuseau sa cucereasca mult ravnitul trofeu al Cupei Campionilor la Fotbal au fost intotdeauna un prilej de sarbatoare pentru toti iubitorii fotbalului. Acum, ca şi atunci, este de neegalat, aproape ireal, sentimentul de bucurie desavarsita trait in momentul in care Ştefan Iovan, capitanul echipei roş-albastre in lipsa lui Tudorel Stoica, suspendat, a ridicat trofeul deasupra capului.
Conform specialistilor britanici de la Stanleybet, FC Barcelona avea detaşat prima sansa la castigarea finalei din 1986 disputata pe stadionul „Sanchez Pizjuan” din Sevilla. Cotele oferite de casa de pariuri Stanleybet pentru finala Cupei Campionilor Europeni din 1986 au fost:
Rezultat final (fara prelungiri):
- Victorie FC Barcelona: 1.50
- Egalitate: 3.40
- Victorie FC Steaua: 6.50
Castigarea trofeului:
- FC Barcelona: 1.14
- FC Steaua: 5.00
Anul acesta, la 26 de ani dupa ce Duckadam a plonjat in istorie, intalnirea legendelor este posibila cu sprijinul Stanleybet, liderul pietei pariurilor sportive din Romania. Evenimentul va avea loc pe 7 mai, la complexul Cheile Gradistei, acolo unde invingatorii de la Sevilla se vor intoarce pe terenul de fotbal pentru un meci demonstrativ contra castigatoarei dintre nationala jurnalistilor si cea a artistilor.

STANLEYBET

 

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro