Castigatorii BLOGWARS 3, premiati de ASUS

aprilie 8, 2013

Gabriel Ursan (gabrielursan.ro) a castigat cea de-a treia editie a concursului de blogging BlogWars 3. Castigatorul a fost desemnat in urma finalei jurizate de bloggerii jurati, tema articolului fiind ASUS Taichi - ultrabook-ul cu doua ecrane. Prezenta in finala, castigatoarea primei editii BlogWars, Iulia Diana Mihai (octocat.org) a ocupat de aceasta data locul secund.

Castigatorul Gabriel Ursan este din Galati si se declara "dependent" de tehnologie si Internet. Este un blogger part-time, la fel ca multi dintre participantii la concursul BlogWars.

“Am castigat BlogWars 2013 si sunt foarte mandru de asta. BlogWars a reprezentat pentru mine o provocare fantastica de care m-am bucurat. Am trecut prin toate sentimentele pozitive posibile. Am descoperit bloggeri buni. Am descoperit oameni buni. M-am descoperit pe mine. De la distanta, BlogWars poate pare doar o alta competitie pentru bloggeri. Nu e asa. Participati si veti vedea. Veti simti. Veti trai competitia”, ne-a declarat cu entuziasm Gabriel Ursan. Mesajul sau complet poate fi regasit pe blogul lui, gabrielursan.ro.

Castigatorul BlogWars 3 a participat prima data la concursul sponsorizat de ASUS in 2011, cand a trecut in tabara juratilor, aproape de finalul editiei. Nu a renuntat si a meritat pe deplin. Alaturi de gabrielursan.ro, alte 15 bloguri au fost premiate cu vouchere saptamanale convertibile in produse ASUS: octocat.org, soacra.eu, moneywatch.ro, stiridinit.ro, okey.ro, literestacojii.wordpress.com, revoblog.ro, razvanbucur.ro, z0ltan77.com, blog.alter-ego.ro, irina.bartolomeu.ro, mixy.ro, nora.zoa.ro, thetechadviser.wordpress.com si ylyutza.blogspot.ro. Valoarea totala a premiilor oferite de ASUS a fost de 6800$.

Editia BLOGWARS 3 a demarat in ianuarie 2013 cu 80 de articole scrise pe tema ultrabook-ului cu ecran tactil ASUS Vivobook. Primii 10 bloggeri clasati in urma jurizarii de catre organizatori au luptat apoi saptamanal. Finalistii au scris alte 54 de posturi, cu abordari originale, utile cititorilor, tratand teme tehnologice ASUS: ecranele cu interfata tactila, tabletele PadFone si Nexus, ultrabook-ul Zenbook, monitorul Designo, laptopurile ASUS din seriile N, K si G. În fiecare saptamana, juratii BLOGWARS le-au citit si le-au evaluat alaturi de organizatori, stabilindu-se cate un clasament de etapa. Saptamanal, cate un finalist a parasit campul de lupta, iar cei ramasi au primit cate o solda in valoare de 100 de dolari. Castigul final s-a marit pentru fiecare, in functie de numarul de etape parcurse. Pe langa premii, participantii s-au bucurat de un aflux de cititori la fiecare etapa.

In prezent, laureatii BLOGWARS sunt Gabriel Ursan (gabrielursan.ro - 2013), Șerban Duica (soacra.eu - 2011) si Iulia Diana Mihai (iulia-diana-mihai.blogspot.com - 2010). Concursul de blogging este organizat de agentia Thinker Media si are ca platforma de jurizare site-ul www.blogwars.ro. În fiecare an, ASUS Romania premiaza cei mai buni bloggeri din competitie. Orice autor poate fi castigatorul urmatoarei editii daca are imaginatie in scris, activitate in social media si perseverenta.

BLOGWARS 3 a fost sustinut de partenerii media: pcnews.ro, laptopnews.ro, imidoresc.ro, playtech.ro, medialook.ro si nwradu.ro.
 

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro