Castigatoarea Miss Bumbum Brazilia s-a operat pentru a redeveni virgina

In varsta de 22 de ani, Indianara Carvalho a devenit anul acesta castigatoarea titlului prin care se confirma ca are cel mai frumos posterior din Brazilia. Concursul, organizat in statul brazilian de 4 ani, presupune participarea a 27 de fete (din fiecare unitate federativa a tarii), care defileaza in fata unei comisii, incercand sa convinga juratii ca merita sa castige.

Competitia de anul acesta a fost marcata de controverse, castigatoarea fiind acuzata de unele persoane ca i-ar fi mituit pe jurati cu 70,000 £ pentru a fi sigura ca nu va pierde locul intai.

Indianara a revenit recent in atentia publicului, dupa ce a anuntat ca a fost supusa unei interventii chirurgicale de rejuvenare vaginala, incluzand un proces de himenoplastie (refacerea himenului). Procedura se efectueaza prin prelevarea de tesut din peretele vaginal, pentru crearea unui himen nou.

Femeile care apeleaza la acest tratament trebuie sa ramana in abstinenta sexuala timp de cel putin trei luni dupa interventia chirurgicala.

Modelul brazilian a declarat ca doreste sa redevina virgina pentru a se bucura din nou de „prima” experienta sexuala. De data aceasta, spune ea, va astepta pana va intalni o persoana speciala, care sa merite cu adevarat dragostea ei.

In plus, Indianara considera ca in acest fel va reusi sa schimbe perceptia generala asupra concursului Miss Bumbum, considerat vulgar, pentru ca oamenii sa trateze „cu mai mult respect” participantele la competitie.

Sursa: Daily Mail