Case de pariuri sportive clasice versus agentii online

ianuarie 19, 2016

biletul zileiRomanii sunt mari amatori de pariuri sportive. Nici nu este nevoie de vreo analiza deosebita in acest sens, este de ajuns sa observi numarul mare de agentii de pariuri sportive din orice oras, atat in zone de periferie, cat si in zone semi-centrale si chiar ultra-centrale. Alaturi de banci si farmacii, casele de pariuri ocupa o parte insemnata din spatiile de retail. Interesant este ca toate acestea au un public limitat - persoane peste 18 ani - dar deosebit de activ.

In ultimii ani, jocurile de noroc online au inceput sa castige teren, pe masura ce numarul utilizatorilor de internet a crescut in mod sustinut. Mai mult decat atat, este demn de mentionat faptul ca s-a modificat comportamentul de consum al romanilor - tot mai multe persoane petrec mult timp online si tot aici platesc facturi si fac shopping. Astfel, a paria online este natural, caci procesul este simplu si placut.

Dupa ani multi in care pariurile sportive si jocurile de tip casino si poker au fost in Romania, pe internet, intr-o zona "gri", mai nou autoritatile din tara noastra au reusit sa-i convinga pe marii operatori internationali din domeniu sa aplice pentru licentiere. Altfel spus, acum exista multe agentii de pariuri online 100% legale. Pe site-uri precum Ponturi-Bune pot fi accesate informatii complete despre acestea, precum si topuri ale celor mai apreciate case pariuri sportive, astfel incat jucatorii sa se bucure mereu de o multime de avantaje.

Case de pariuri sportive clasice versus agentii online - iata o noua lupta, tot mai apriga. Castigator pare sa fie in anii urmatori mediul online, pentru ca aici exista cele mai bune conditii de joc, cele mai mari bonusuri, concursuri, cote foarte bune etc. Sa ai bonus consistent inca de la primul pariu si sa poti realiza pariuri live chiar si cand esti acasa sau in miscare, prin oras - iata doar cateva argumente pentru care orice pasionat de pariuri sportive ar trebui sa isi deschida un cont online, evident doar la o agentie care a obtinut licenta pentru aceasta activitate in Romania.

 

 

Cauti Gazduire Web? Alege Speedhost.ro

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro