Carucioare sport pentru copii la preturi mici

Stim prea bine cu totii ca un carucior bine dotat poate fi destul de voluminos si mai ales groi si daca acesta nu dispune de functia de pliere, lucruri se complica si mai mult.Nu mai vorbim de probleme intampinate atunci cand trebuie sa te strecori cu caruciorul printre masinile parcate pe trotuar, sau cand esti nevoit sa mergi cu autobuzul la o ora de varf.
Ce ai zice de un carucior atat de usor si comod incat atunci cand e pliat il poti purta pe umar? Probabil o sa crezi ca radem de tine, dar spre surprinderea ta suntem cat se poate de seriosi. Cei de la Chicco au avut in gand toate problemele astea atunci cand au scos pe piata caruciorul Snappy Deluxe. Cu o greutatea de doar 5 kg, acesta se pliaza cu usurinta si poate fi depozitat mai oriunde.
Cel mic sta comod si in siguranta in carucior, gratie centurii de siguranta in 5 puncte si spatarului ce poate fi reglat. Poti sa folosesti caruciorul atat pe vreme mai rece cat si pe temperaturi mai ridicate deoarece captuseala se poate schimba. Acum poti gasi carucioare sport pentru copii online si la Ibebe la preturi foarte bune.

Te-am convins dar nu stii unde sa cauti un asemenea carucior?Ce poate fi mai simplu decat sa cumperi on-line?Scapi de aglomeratia din magazine si de stat la cozi infernale.Intrii pe ibebe.ro si cu cateva clickuri cumperi caruciorul mult dorit.

» Preluat de pe LivePr.ro
Carucioare sport pentru copii la preturi mici