Cartile „de unica folosinta” pentru unii cititori pot deveni comorile din biblioteca altor cititori

In functie de personalitatea fiecarui cititor in parte, exista cei care privesc cartile ca pe niste obiecte de unica folosinta, pe care le citesc o singura data si apoi le uita in biblioteca pana la urmatoarea curatenie, dupa care le urca in pod sau mai rau, le arunca la gunoi, dar si oameni care privesc cartile ca pe niste bijuterii care trebuie pastrate o viata intreaga. Cei din prima categorie sunt invitati de reprezentantii unui important anticariat din Bucuresti – http://www.anticariat-carti.com/sa isi vanda cartile vechi, prin anunturi de genul “Cumpar carti din Bucuresti” sau “Cumpar carti din toate domeniile”.

Menirea cartii si circuitul ei in bibliotecile din intreaga tara

O carte poate fi de unica folosinta, intr-adevar, pentru cei care nu ii apreciaza valoarea, insa au in permanenta noi perspective si vor sa inlocuiasca vechiul cu noul, sa aduca prospetime in biblioteca personala si sa faca in permanenta achzitii noi. In loc sa fie abandonata intr-un colt de biblioteca, aceasta carte veche poate fi vanduta mai departe cititorilor impatimiti, care cauta de mult timp un anumit titlu.

Achizitorii de carti vechi se deplaseaza la domiciliul clientilor, le evelueaza si le cumpara cartile pe care cititorii nu le mai doresc, cu scopul de a le oferi altor cititori. In general, acest tip de carti sunt cele la care cititorii nu mai au acces in librarii sau in anticariate. Cartile vechi au o poveste interesanta, chiar daca au trecut printr-o singura pereche de maini sau prin mai multe, reprezentand un fel de punte intre prezent si trecut.

Cumpar carti din toate domeniile | www.anticariat-carti.com

cumpar carti din toate domeniile

Echipa de “salvare” a cartilor vechi se deplaseaza in cel mai scurt timp de la apelul cititorilor la domiciliul acestora, inclusiv sambata si duminica, iar principala multumire a reprezentantilor este atunci cand se intorc acasa cat mai tarziu si cu masina incarcata cu carti.

Din punct de vedere financiar, dar si al continuitatii scopului principal al cartilor, vanzarea cartilor vechi reprezinta cea mai buna alegere a cititorilor care decid ca soarta operelor literare sau stiintifice vechi s-a incheiat odata cu ultima fila citita. Daca unii cititori nici nu au stiut ca au aceasta posibilitate pana acum, de acum site-ul http://www.anticariat-carti.com/ le sta la dispozitie.

Comunicat preluat de pe LivePr.ro  » Cartile „de unica folosinta” pentru unii cititori pot deveni comorile din biblioteca altor cititori