CĂRȚI CARE MI-AU SCHIMBAT VIAȚA

În 2019 am făcut o schimbare de carieră, punând capăt contractului cu ProTV din poziția de lider de audiență, decizie neașteptată de mulți dar sigur iminentă pentru cei atenți la vremuri. Am renunțat și la mașinile care ard carburant într-o vreme când marea majoritate consideră încă electricele prea scumpe, inutile și exotice iar acum îmi transform business-ul către industria 3.0 și nu mai țintesc profitul de dragul profitului. Privind înapoi, 2019 este anul cu cele mai radicale schimbări pentru mine și nu mi-a venit ușor niciuna dintre ele… dar toate au sens și vor avea din ce în ce mai mult nu doar pentru mine ci și pentru cei din jurul meu.
Am citit sau ascultat peste 30 de cărți și mă așteaptă și mai multe în lista de favorite, am văzut zeci de documentare și am ascultat aproape zilnic podcasturi ale unor oameni ale căror idei sunt acum în parte și ale mele. Iată o listă scurtă de cărți care m-au însoțit în această schimbare.

Fiecare dintre cărțile de mai jos este gratuită dacă folosești link-ul meu. Îți recomand să o asculți în limba engleză ca audiobook prin aplicația Audible, așa cum devorez și eu cele mai multe cărți

LINK-UL MEU: https://www.amazon.co.uk/shop/georgebuhnici

In praise of slow – Carl Honore
Unfuck yourself – Gary John Bishop
How to remember names and faces – Dale Carnegie
The complete guide to fasting – Jimmy Moore Jason Fung
Have a Nice Day – Billy Crystal
Yuval Noah Harari – Sapiens și Homo Deus
Let my people go surfing – Yvon Chouinard
Rich dad, poor dad – Robert Kiyosaki
The 3-day effect / The Nature Fix de Florence Williams
The green new deal – Jeremy Rifkin
I can’t make this up – Kevin Hart
Never split the difference – Chris Voss
Artemis, Martian – Andy Weir
Astrophysics for people in a hurry – Neil DeGrasse Tyson

Episodul de astăzi e prezentat de George, o inovație BCR pentru banking inteligent. Cu George ai comision zero la plățile cu cardul, inclusiv la conversia din alte valute, lucru pe care îl testez intens în vacanțe și deplasări. Și îl poți comanda online. Îi mulțumim lui George pentru susținere și în 2020.

Ai pe blog și în descriere lista completă cu toate materialele din această serie aniversară și ca să preîntâmpin întrebarea despre ținuta prezentatorului, cămașa e de la Camicissima și se găsește în mallurile Plaza, Park Lake sau Mega Mall. Și gata.

 

 

Sursa Youtube