Carti bune pentru o motivatie corecta

Cartile sunt resurse nesfarsite de inspiratie, creativitate, aventura, stiinta, motivatie si orice altceva. Fiecare persoana poate alege sa citeasca ceea ce ii face placere, ce-l relaxeaza, destinde, motiveaza sau incurajeaza. Tocmai din acest motiv au aparut cartile motivationale, o adevarata sursa de inspiratie pentru cei care au nevoie de un impuls pentru a merge mai departe.

Iata cateva dintre titlurile care chiar ar putea motiva pe oricine sa inceapa o afacere sau sa o imbunatateasca pe cea pe care deja o are!

  1. ”Cum sa livrezi fericire. Calea catre profituri, pasiune si scop” este o carte scrisa de Tony Hsieh. Acesta impartaseste cu cititorii diferite lectii pe care le-a invatat din propriile experiente de la pornirea unei ferme de viermi pana la stadiul in care a inceput o afacere in domeniul alimentar. El arata cum concentrandu-te pe fericirea celor din jur, poti creste intr-un mod uimitor.
  2. ”De la bun la excelent”, carte scrisa de Jim Collins, identifica in paginile ei un set de companii de elita care au ajuns la rezultate excelente pe care le-au mentinut cel putin 15 ani. Lectura se concentreaza pe argumente valide despre cum altii reusesc si altii nu.
  3. Cartea ”Gandeste si devii bogat” a lui Napoleon Hill este prima care intreaba cu indrazneala ”ce face un castigator?”
  4. Filosofia integrata, bazata pe principii din cartea ”Cele 7 deprinderi ale persoanelor eficace” scrisa de Stephen Covey, ajuta cititorii sa gaseasca solutii la problemele lor personale si profesionale si sa traiasca o viata bazata pe corectitudine, integritate, onsestitate si demnitate.
  5. In cartea ”Principiile succesului. Cum sa ajungi de unde esti acolo unde vrei sa fi”, Jack Canfield prezinta principii si strategii care pot fi adaptate propriei vieti, fie ca doriti sa fiti agent de vanzari sau sa deveniti un arhitect cunoscut, sa luati cele mai bune note, sa pierdeti in greutate, sa cumparati casa de vis si multe alte dorinte.

Printre Carti este un anticariat online in care s-ar putea sa gasiti unul din aceste titluri sau multe altele care sa ofere informatii pretioase cu privire la motivatia de a munci si trai viata dorita. Accesand https://www.printrecarti.ro/ va puteti abona la newsletter astfel incat sa primiti cele mai proaspete stiri cu privire la noile titluri adaugate in stoc!

Comunicat preluat de pe LivePr.ro  » Carti bune pentru o motivatie corecta