Carte destinata exclusiv femeilor

Tu il vrei, el nu te vrea ! Adevarul gol-golut despre cum gandesc barbatii

New York, NY, 11 octombrie 2005 – organizatorii Premiilor Quill sarbatoresc la Pier Sixty, alaturi de vedete si personalitati din lumea televiziunii, prima editie a Quill Book Awards, eveniment care se doreste a fi un echivalent al Premiilor Oscar pentru industria cartii din SUA. In cadrul evenimentului sunt prezentati castigatorii la toate categoriile propuse.
Printre câstigatori, este anuntat besteseller-ul: “Tu îl vrei, el nu te vrea! Adevarul gol-golut despre cum gândesc barbatii”, scris de Greg Behrendt si Liz Tuccillo – un consultant si o scenarista ai celebrului serial Totul despre Sex – carte publicat? recent în România de Editura Kondyli.
Câstigatorii au fost selectati de persoanele care au votat lista de nominalizati prezentata de un consiliu national american format din peste 6000 de reprezentanti ai librariilor si bibliotecilor.
Decernarea Premiilor Quill se va constitui ca un eveniment national al NBC Universal Stations, premiera acestora având loc pe 22 octombrie 2005. Jay Ireland, presedintele NBC Universal Television Stations a afirmat ca: “Acesta este primul program de premii orientat catre publicul larg, care recunoaste puterea si importanta cuvântului scris, si onoreaza literatura în general.” Pentru mai multe informatii referitoare la acesta, puteti vizita http://quillsliteracy.org.

Un bestseller vandut în 3 milioane de exemplare si tradus in 31 de limbi straine intr-un singur an!!! (Kondyli)