CARPATAIR isi extinde rutele catre Europa de Est

Planul de dezvoltare regionala a Companiei aeriene Carpatair pentru 2006 debuteaza cu operarea primei sale destinatii in Ucraina: Lviv.

Prin deschiderea destinatiilor pe Ucraina, Carpatair marcheaza un pas important in legarea estului Europei cu Occidentul. Din 23 ianuarie 2006, pasagerii pot calatori pe directia Lviv-Timisoara si retur sau isi pot continua calatoria prin HUB-ul de la Timisoara catre oricare din destinatiile operate de Carpatair in Italia, Germania sau Republica Moldova. Transferul pasagerilor Carpatair cu conexiuni catre destinatiile externe este asigurat in Timisoara in cele mai bune conditii de confort, direct de catre personalul Carpatair.

Numarul mare de investitori straini din Europa de Vest in Ucraina, precum si cresterea fluxului de munca din Ucraina catre Vestul Europei, au stat la baza deciziei companiei aeriene Carpatair de a deschide rute suplimentare in Ucraina in 2006: Kiev, Cernauti si Odessa.

Toate destinatiile ucrainiene vor fi operate de catre aeronave moderne de tipul SAAB 2000 de 50 de locuri.

Programul de operare pentru Lviv va fi urmatorul:

Lviv-Timisoara: 06.50 – 08.05, in zilele 2, 4, 6

Timisoara-Lviv: 16.10 – 17.20 in zielele 1, 3, 5

Incepand cu data de 25 martie zborurile vor fi operate in fiecare zi mai putin Duminica.

Rezervarea si plata biletelor de avion se pot face prin Call Center Carpatair, sau la oricare agentie de turism din Romania, Italia, Germania, Moldova.