Carpatair deschide cea de-a saptea tara de operare – Paris

După Italia şi Germania a venit şi rândul Franţei să fie „cucerită” de Carpatair. Din 22 mai 2006, Timişoara va fi legată de capitala romantică a Europei printr-un nou zbor care va fi la dispoziţia oamenilor de afaceri sau a celor care vor să bea o cafea la Montmartre sau să mănânce un croissant franţuzesc pe Champs Elisee.

Despre Paris se spune că te cucereşte din prima clipă… Fie că admiri oraşul din vârful turnului Eiffel, fie că baţi străzile şi bulevardele la pas, rămâi convins că Parisul a fost conceput ca un „depozit” de frumuseţe unde vine întreagul mapamond să se „aprovizioneze”. Adevărul e că după ce-ai trecut pe la Notre-Dame, Sacre Coeur, Domul Invalizilor, Luvre sau Place Pigalle, ca să enumerăm doar câteva din atracţiile Parisului, te întorci cu „bateriile” încărcate de artă, cultură şi frumos pentru un an întreg. De fiecare dată întoarcerea la Paris va fi ca o întoarcere acasă… Pentru că Parisul te adoptă… iar Carpatair te ajută să ajungi mai repede la „casa” ta adoptivă…

In prima faza, zborurile catre si de la Paris vor fi realizate in zilele de luni, miercuri si vineri, urmand ca, in functie de evolutia traficului, acestea sa fie modificate. Zborurile de la si catre Paris vor fi conectate la HUB-ul din Timisoara, fapt care va permite pasagerilor din Romania, Ucraina, Republica Moldova sa calatoreasca de trei ori pe saptamana catre capitala Frantei si invers, din Paris catre 11 destinatii in Romania (Bucuresti, Constanta, Bacau, Iasi, Targu Mures, Cluj, Sibiu, Oradea, Timisoara), Ucraina (Lviv) si Republica Moldova (Chisinau).
Poţi zbura la Paris în fiecare luni, miercuri şi vineri după următorul program:
Luni, Miercuri, Vineri

Timişoara: 08.45 – Paris – Charles de Gaulle: 10.40

Paris – Charles de Gaulle: 11.20 – Timişoara: 15.00

Biletele de călătorie de la /către Paris pot fi achiziţionate direct din agenţiile Carpatair din aeroporturi sau de la oricare agenţie de turism acreditată IATA din România si Franta.

“Sună şi zbori!” – cel mai sigur, comod si rapid mijloc de rezervare şi plată a biletelor Carpatair
Rezervarea biletelor de călătorie se poate face şi direct, de acasă, de la prieteni sau de la birou sunând la Call Center Carpatair România sau Franta. Pasagerul sună la Call Center Carpatair România şi îşi rezervă biletul de avion. Cu numărul facturii şi detaliile de plată primite prin telefon, fax sau e-mail, poate achita contravaloarea biletului de călătorie la oricare din ghişeele băncilor Unicredit, Ţiriac sau Raiffeisen in România. Odată plata efectuată, pasagerul nu va avea altceva de făcut decât să îşi ridice biletul de avion, în ziua plecării, direct, din aeroportul de unde isi incepe calatoria.

Pentru informatii suplimentare si rezervari au fost puse la dispozitie atat numerele din Call Center Romania cat si Call Center Franta care pot fi apelate de luni pana vineri intre 07.00-22.00, sambata intre 07.00 – 17.00 si duminica intre 14.00 – 22.00.