Carpatair deschide cea de-a patra destinaţie pe Germania: Frankfurt am Main

Din data de 25 aprilie, Carpatair deschide o nouă destinaţie în Germania. După Munchen, Dusseldorf, Stuttgart, compania aeriană cu sediul la Timişoara iniţiază zborurile către Frankfurt am Main.

Considerat fiind al cincilea oraş ca mărime al Germaniei, cu aproximativ 650 000 locuitori în centru şi aproximativ 2 milioane în suburbii, Frankfurt am Main găzduieşte şi sediile Băncii Centrale Europene, Băncii de Stat Germane şi a numeroase alte bănci private. Bursa din Frankfurt este una din cele mai puternice din lume care deţine peste 85% din piaţa acţiunilor din Germania.

Pentru afaceri sau turism, Carpatair oferă posibilitatea pasagerilor săi ca, din aprilie 2006, să călătorească la Frankfurt, pentru început, în zilele de marţi şi sâmbătă, după următorul program:

Timişoara (16:30) Frankfurt am Main (17:50)

Frankfurt am Main (19:30) Timişoara (22:40)

Biletele de călătorie de la /către Frankfurt pot fi achiziţionate direct din agenţiile Carpatair din aeroporturi sau de la oricare agenţie de turism acreditată IATA din România.

“Sună şi zbori!” – cel mai sigur, comod si rapid mijloc de rezervare şi plată a biletelor Carpatair

Rezervarea biletelor de călătorie se poate face şi direct, de acasă, de la prieteni sau de la birou sunând la Call Center Carpatair România. Pasagerul sună la Call Center Carpatair România şi îşi rezervă biletul de avion. Cu numărul facturii şi detaliile de plată primite prin telefon, fax sau e-mail, poate achita contravaloarea biletului de călătorie la oricare din ghişeele băncilor Unicredit, Ţiriac sau Raiffeisen in România. Odată plata efectuată, pasagerul nu va avea altceva de făcut decât să îşi ridice biletul de avion, în ziua plecării, direct, din aeroport.

Carpatair operează zilnic prin HUB-ul de la Timişoara zboruri din zece puncte din România (Bucuresti, Bacau, Constanta, Cluj, Iasi, Oradea, Targu Mures, Iasi, Sibiu, Suceava, Timisoara) către o întreagă reţea de destinaţii din Italia (Venetia,Verona, Bologna, Milano-Bergamo, Torino, Roma, Florenta, Ancona, Napoli), din Germania (Munich, Dusseldorf, Stuttgart), Republica Moldova ( Chisinau) şi Ucraina (Lviv).

Pentru informaţii privind orarul de zbor, tarife, modalităţi şi sisteme de rezervare apelaţi:

Call Center Carpatair Romania:
Numar gratuit: 08 008 300 900 (valabil în România)
Telefon: +40 256 300 900, 0725 300 900
Fax: +40 256 300 999