Carpatair aduce 11 orase din Romania la 3 ore distanta de Grecia

Din 27 martie, Carpatair iti ofera posibilitatea de a te deplasa din oricare colt al Romaniei la Atena, in mai putin de trei ore. Zborurile spre si din Atena sunt programate de trei ori pe saptamana, lunea miercurea si vinerea.

Astfel, nu mai putin de 10 orase din Romania (Bucuresti, Constanta, Bacau, Iasi, Suceava, Cluj Napoca, Sibiu, Oradea, Satu Mare si Craiova) vor fi conectate la Atena prin hub-ul Carpatair din Timisoara. Programul de zbor va fi urmatorul:

Timisoara 0920 Atena 1120 Zbor numar V3773

Atena 1225 Timisoara 1420 Zbor numar V3774

Pentru zborurile spre si din Atena, pasagerii Carpatair au la dispozitie doua clase de calatorie: Economy si Business Class, ambele oferind pasagerilor un excelent raport pret bilet – calitate serviciu obtinut.

Pentru perioada de lansare, pretul unui bilet de calatorie porneste de la 95 de euro plus taxe. Rezervarile si plata biletelor se pot realiza direct prin Call Center Carpatair Romania sau prin agentiile de turism acreditate IATA (Asociatia Internationala a Transportului Aerian) din România. In plus, compania a dezvoltat un serviciu special de procurare a biletelor de avion – “Suna si Zbori” (Call&Fly), care imbina în mod eficient rezervarea rapida a zborului cu modalitatea accesibila de plata.

Carpatair opereaza zboruri de pe 11 destinatii din Romania (Bucuresti, Constanta, Iasi, Bacau, Suceava, Cluj Napoca, Sibiu, Tirgu Mures, Oradea, Satu Mare si Timisoara) catre Italia, Franta, Germania, Ungaria, Ucraina si Republica Moldova.