Carnea viitorului ar putea fi realizată cu ajutorul unei imprimante 3D. O companie din Barcelona a reușit să aducă deja în meniul unui restaurant un astfel de prototip. Potrivit cercetătorilor, diferența dintre friptura din laboratoarele lor și cea obișnuită constă în conținut. Carnea printată este 100% vegetală. Puiul, spre exemplu, este făcut dintr-un amestec de mazare, suc de sfeclă roșie, alge si ulei de floarea soarelui.
Pentru cele mai recente știri:
https://euronews.ro/
Abonați-vă la canalul nostru de Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCbATDExtWstHnwWELZnXNZA
Urmăriți-ne și pe Social Media:
Tweets by euronewsro
https://www.facebook.com/ro.euronews
https://www.instagram.com/euronews_romania
@euronews.romania
Sursa: Youtube / Euronews Romania
Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro