Cargus International denunta impostura

Cargus International cea mai importanta firma de expeditii si curierat rapid din Romania denunta actiunile firmei SC. Cargus S.R.L. Suceava si neaga orice asociere cu aceasta.

Cargus International atrage atentia asupra pericolului imposturii. Unicul detinator al brandului Cargus – Romanian Courier este societatea Cargus International SRL.
Marca Cargus International este inregistrata la Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci si Brands of the World si orice incercare de impostura va fi pedepsita conform legislatiei in vigoare.
Mentionam ca situl Cargus International este www.cargus.ro, iar reprezentantul companiei pe judetul Suceava este domnul Bogdan Ignatescu ce poate fi contactat la adresa suceava@cargus.ro.
Pentru a va proteja de eventuale neplaceri puteti contacta oricand sediul central Cargus International la 021- 9330 sau sediile zonale ale caror numere de telefon le puteti gasi la adresa www.cargus.ro.

Infiintata in 1991, Cargus International este prima companie romaneasca de expeditii si curierat rapid. Costurile mici, adaptabilitatea, fiabilitatea sincronizarea, profesionalismul si calitatea sunt cateva din atributele ce ne plaseaza azi in pozitia de lider al pietei romanesti de curierat.