Care sunt cele mai bune programe de gestiune pentru agricultura?

Indiferent de domeniul sau sectorul in care activeaza, companiile au nevoie de programe de gestiune care sa ii ajute in eficientizarea activitatilor zilnice. Attosoft este unul dintre partenerii de pe piata care ofera clientilor sai solutii software ERP, programe de contabilitate, gestiune, facturare, salarii, financiar-contabile.

In topul programelor de gestiune pentru agricultura, spre exemplu, se afla DataLight Enterprise ce poate fi personalizat in functie de particularitatile fiecarui tip de business.

Control, eficienta si dezvoltare – punctele forte ale softului de gestiune

Un astfel de program ii ajuta pe antreprenori sa scape de multitudinea hartiilor prin automatizarea anumitor rapoarte si prin facilizarea procedurilor. Spre exemplu, fermierii pot afla cu precizie care este costul real al culturii si implicit profitabilitatea acesteia, pentru ca absolut toate actiunile derulate de-a lungul timpului, precum stropirea sau aplicarea ingrasamantului sunt contabilizate in aplicatie.

In felul acesta, fermierii au o imagine de ansamblu asupra cheltuielilor realizate intr-o anumita perioada. Avand aceste informatii disponibile la doar un click distanta, se poate stabili cu exactitate pretul corect de vanzare al produselor.

In plus, cu ajutorul solutiilor ERP isi pot gestiona mult mai usor comenzile primite. Acestea pot fi sortate in functie de o multitudine de criterii de selectie, de la adresa de livrare si pana la sortiment sau cultura. O astfel de aplicatie vine in ajutorul angajatilor, timpul petrecut de acestia in fata ecranului fiind mult mai redus.

Programe de gestiune pentru agricultura | solutii ERP | AttoSoft.ro

Programe de gestiune pentru agricultura

Transportatorii de cereale, in schimb, isi pot tine mult mai usor sub control cheltuielile. Atat soferii, cat si managementul vor putea sa genereze automat foaia de parcurs ce cuprinde informatii utile despre traseul parcus, numarul de km si consumabilul alimentat. Mai mult decat atat, aplicatia anunta in mod automat perioada cand trebuie refacuta asigurarea sau revizia tehnica, astfel ca riscul primirii amenzilor sunt minime. Prin centralizarea tuturor informatiilor, aplicatia poate genera rapoarte importante, precum cel al consumatorilor sau al taxei de mediu.

Programele pot fi achizitionate direct de pe site-ul AttoSoft.ro, preturile practicate fiind mai mult decat avantajoase. In plus, aplicatiile pot fi personalizata pentru a corespunde necesitatilor fiecarui client in parte. Echipa de consultanti ofera inclusiv demonstratii gratuite la sediul clientului si ofera raspunsuri oricaror intrebari.

Comunicat preluat de pe LivePr.ro  » Care sunt cele mai bune programe de gestiune pentru agricultura?

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro