Cardul de credit OTP – MOL in Romania

OTP Bank Romania si MOL Romania Petroleum Products au lansat cardul de credit co-branded “OTP-MOL”, emis sub sigla MasterCard. Acesta este primul card de credit co-brand de tip “fuel card” emis de o banca romaneasca in cooperare cu unul dintre cei mai mari distribuitori de carburanti din Romania – reteaua de benzinarii MOL.

Oricine isi face cumparaturile in statiile MOL si plateste cu acest card beneficiaza de un numar dublu de puncte MultiBonus, atunci cand utilizeaza cardul “MOL MultiBonus” (cardurile “OTP-MOL” si ”MultiBonus” se pot emite concomitent).

MultiBonus este un program de loialitate pe termen lung menit sa ii recompenseze pe clienti pentru ca aleg sa alimenteze de la benzinariile MOL. De fiecare data cand cumpara produse de la MOL, ei primesc puncte MultiBonus care pot fi transformate in diferite produse comercializate in statiile MOL, sau pot alege dintr-o serie intreaga de cadouri din catalogul MultiBonus.

In plus, posesorii cardului de credit OTP-MOL se vor putea bucura si de alte avantaje deosebite, dintre care mentionam:

· Limita de credit de pana la 3 venituri nete lunare (maxim 2,000 RON)
· Dobanda “zero” pe o perioada de maximum 55 de zile, pentru tranzactiile efectuate la comerciantii acceptatori
· Emitere gratuita a cardului pana la 31 martie 2007
· Administrare gratuita in primul an de utilizare
· Suma minima de plata lunara de numai 5% din creditul utilizat
· Dobanda preferentiala pentru creditul utilizat, perceputa dupa perioada de gratie.

”MOL Romania aduce mereu noi si noi avantaje clientilor sai. Lansarea acestui card vine sa completeze beneficiile adaugate oferite in benzinarii, punandu-le la dispozitie clientilor cat mai multe motive sa se intoarca la MOL“, declara Zsolt Szalay, CEO, MOL Romania.

„Cardul co-branded pe care îl lansăm împreună OTP Bank România şi MOL România este un nou produs sub sigla MasterCard ce oferă consumatorilor avantaje multiple”, spune Denisa Mateescu General Manager Southeastern Countries, MasterCard Europe. „Cardul poate fi utilizat ca orice instrument de plată obişnuit în reţeaua de acceptare MasterCard, prezentă în 210 ţări şi teritorii din întreaga lume. În acelaşi timp, cardul are încorporate o serie de beneficii oferite de partenerii noştri pe care cu siguranţă utilizatorii le vor aprecia atunci când îl vor utiliza în cadrul staţiilor MOL.”

„Completarea cu acest card co-branded OTP-MOL a ofertei de produse adresate persoanelor fizice, face parte din strategia bancii si reprezinta, totodata, inca un pas in atingerea obiectivului nostru de a detine o cota de piata de 4-5% din sectorul bancar romanesc”, precizeaza Frigyes Harshegyi, CEO, OTP Bank Romania.

Cardul de credit OTP-MOL se adreseaza persoanelor fizice cu varsta cuprinsa intre 19-65 de ani: salariati, liber profesionisti, patroni si pensionari si poate fi obtinut, de la toate unitatile operationale OTP Bank Romania, precum si de la toate statiile MOL.