Cardul de credit CEC cu 0% dobanda

CEC lanseaza o oferta promotionala pentru cardurile de credit MasterCard pentru persoane fizice, ce se va derula in perioada 1 martie – 15 aprilie 2007.

Clientii persoane fizice care solicita emiterea unui card de credit MasterCard CEC in perioada mentionata, nu vor plati dobanda pentru tranzactiile efectuate prin card (plati la comercianti sau retrageri de numerar) pana la data de 01.06. 2007. Dupa expirarea acestei promotii CEC va percepe o dobanda de numai 17,5% pe an, in prezent cea mai scazuta din piata.

De asemenea, CEC acorda cea mai mare perioada de gratie din sistemul bancar, pe cardul de credit, de pana la 59 de zile calendaristice pentru plata dobanzii, in cazul utilizarii cardului in tranzactii comerciale.

Limita de creditare care poate fi obtinuta prin cardul de credit CEC ajunge pana la trei venituri nete, fara a depasi insa 50.000 de lei. De asemenea, reteaua de echipamente electronice pe care o pot utiliza beneficiarii unui card de credit CEC este de 390 de ATM-uri si peste 1.300 de POS-uri.