CARDFINANS AVANTAJ – primul card de credit international, cu dobanda 0% pentru cumparaturi cu plata in rate

Finansbank lanseaza un card unic in Romania – CARDFINANS AVANTAJ – primul card de credit international, cu dobanda 0% pentru cumparaturi cu plata in rate, efectuate la magazinele partenere Finansbank din Romania.

Intr-un climat in care piata de carduri din Romania este in continua dezvoltare, dar si datorita volumului mare de cumparaturi efectuate in rate, Finansbank a creat CARDFINANS AVANTAJ; prin intermediul acestuia, posesorul se poate bucura de toate avantajele unui card de credit international, emis sub licenta MasterCard, cat si de facilitatea de a achizitiona bunurile/serviciile dorite, in rate cu dobanda 0%, de la toate magazinele partenere Finansbank.

Cardul poate fi utilizat pentru o paleta larga de achizitii: de la bijuterii la bilete de avion, vacante, haine si accesorii, cosmetice sau decoratiuni interioare, plata in baruri, hoteluri sau restaurante.

„Succesul CARDAVANTAJ ne-a impulsionat sa oferim clientilor nostri un produs mai bun, care sa le ofere, prin caracteristicile sale, solutia potrivita pentru toate dorintele lor. Unicitatea CARDFINANS AVANTAJ consta in faptul ca utilizatorul poate folosi cardul atat pentru a cumpara orice produs/serviciu in rate din cardul retelei acceptatoare, numarul de rate variind de la un partener la altul (intre 1 si 12 rate) cat si ca pe un card de credit obisnuit, oriunde este afisata sigla MasterCard” spune D-na Meltem Celener, Manager Departamentul Carduri.

CARDFINANS AVANTAJ MasterCard Standard si CARDFINANS AVANTAJ MasterCard Gold sunt carduri de credit internationale in LEI, pentru persoane fizice, prin intermediul cărora posesorul de card poate dispune de o linie de credit acordată de către bancă, pe baza unei analize de tip scoring, cât şi de fondurile proprii existente in contul de card.

Pentru CARDFINANS AVANTAJ, FINANSBANK ofera perioada nelimitata de creditare, cu conditia efectuarii rambursarii lunare a sumei minime de 5% din suma totala utilizata; de asemenea clientul poate retrage intreaga limita de credit acordata de catre banca. Pentru cardurile de credit banca nu solicita giranti sau alte garantii suplimentare.

„Am gasit in Mastercard un partener de incredere, care a inteles beneficiile pe care le poate aduce produsul, pentru ambii parteneri, dar mai ales pentru nevoile clientilor nostri”, a declarat Dl. Tamer Ozatakul, Presedintele Finansbank.

FINANSBANK (Romania) S.A. a intrat pe piaţa cardurilor în octombrie 2003, prin lansarea, în colaborare cu Bucureşti Mall, a primului card de cumpărături de tip proprietar din România, CARDAVANTAJ – produs ce a fost distins cu premiul “Premiera Anului” la cea de-a treia ediţie a Galei No-Cash. Astfel ca dupa numai un an si jumatate de la lansare, reteaua magazinelor acceptatoare CARDAVANTAJ este in continua extindere, cuprinzand acum peste 600 magazine atat in Bucuresti cat si in tara.

Un an mai tarziu, in Octombrie 2004, Finansbank a lansat oferta completa de carduri Visa, purtand numele de CARDFINANS. Oferta cuprinde 4 tipuri de carduri, trei dintre acestea fiind adresate persoanelor fizice (CARDFINANS Visa Classic în ROL, CARDFINANS Visa Gold în ROL, CARDFINANS Visa Electron în ROL sau EURO) şi unul destinat persoanelor juridice (CARDFINANS Visa Business Electron în ROL sau EURO).

La sfarsitul lunii iunie FINANSBANK (Romania) S.A. a emis peste 49.000 carduri de credit, atat CARDAVANTAJ cat si CARDFINANS.

Cei care doresc să aplice pentru un card din oferta FINANSBANK o pot face prin intermediul sucursalelor, cu ajutorul echipei de Vânzări Directe sau on-line, pe site-ul www.finansbank.ro. De asemenea, banca pune la dispoziţia clienţilor săi o linie telefonică gratuită pentru orice întrebări şi informaţii legate de CARDFINANS AVANTAJ: Tel Verde 0800.800.700.

Infiintata in anul 2000, prin investirea de capital strain in sistemul bancar romanesc, FINANSBANK (Romania) S.A. s-a dovedit a fi un partener activ si de incredere, adresandu-se persoanelor fizice si juridice in egala masura.

„Experienta internationala a actionarului majoritar, dar si climatul favorabil din Romania, au facut posibila oferirea de servicii si produse bancare performante, adaptate nevoilor clientilor nostri”, spune Presedintele Finansbank, dl. Tamer Oazatakul.