Card Avantaj: cumparaturi in magazinele online IT&C, in 10 rate, fara dobanda

Credit Europe Bank si OKTAL lanseaza o campanie speciala, menita sa faca toate cumparaturile mai placute si mai avantajoase: in perioada 17 octombrie 2011 – 17 ianuarie 2012, clientii OKTAL care platesc cu Card Avantaj isi pot achita comenzile in 10 RATE, fara dobanda.Înfiintat in 1999, OKTAL este unul din primele magazine online cu profil IT&C prezent si astazi pe piata din Romania.

In cei peste 12 ani de activitate, a invatat comportamentul clientilor si s-a deprins cu asteptarile lor. Cel mai adesea, in preajma sarbatorilor, toti isi doresc ceva nou, un cadou pentru cei apropiati ori pentru ei insisi, fie ca este vorba despre un laptop, un televizor, un telefon mobil sau un aparat electrocasnic. De cand criza loveste puternic in bugetul romanilor, cumparaturile de sfarsit de an se rezuma, de obicei, la cele necesare pentru masa de Craciun si cadouri pentru copii, astfel incat cei mari raman, de multe ori, doar cu visele.

Pentru sarbatorile ce se apropie, insa, Credit Europe Bank si OKTAL schimba aceasta paradigma: din 17 octombrie 2011 pana la 17 ianuarie 2012, romanii isi pot achizitiona produsele dorite in 10 RATE si fara dobanda, la plata integrala a ratei lunare cu Card Avantaj, de pe www.OKTAL.ro. Au de ales dintr-o gama variata de produse, incepand cu laptopuri, tablete, computere, componente PC si periferice, pana la televizoare, telefoane mobile, aparate pentru bucatarie, aspiratoare, dispozitive audio-foto-video si diverse alte gadget-uri.

"Ne bucuram sa le oferim clientilor nostri aceasta oportunitate speciala, de a-si plati comenzile in 10 rate, fara dobanda, prin Card Avantaj. Credem in dorinte implinite si, impreuna cu Credit Europe Bank, speram sa le facem tuturor sarbatorile si vacanta de iarna mai frumoase, mai vesele, mai memorabile", a declarat dl. Dan Dumitrescu, director general al magazinului online OKTAL.

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro