Caravana Steaua - CitiFinancial reporneste la drum in 9 orase

Suporterii Stelei din intreaga tara au din nou posibilitatea, in perioada 18 august - 14 septembrie 2008, sa isi sarbatoreasca echipa favorita la ei acasa. CitiFinancial, partener oficial al clubului Steaua Bucuresti, aduce Caravana Steaua - CitiFinancial in 9 orase. Caravana stationeaza cate o zi intr-o locatie centrala din fiecare oras si le ofera fanilor stelisti ocazia sa participe la evenimente interactive dedicate echipei lor.

"Aceasta este a doua editie a Caravanei Steaua - CitiFinancial, dupa succesul de care s-a bucurat cea organizata in 19 orase, in perioada martie - aprilie 2008. Caravana este parte a unui program mai amplu implementat de CitiFinancial in parteneriat cu FC Steaua, cu scopul de a-i recompensa atat pe suporterii stelisti, cat si pe ceilalti iubitori ai fotbalului pentru sustinerea acordata «sportului cu balonul». Prin intermediul acestui proiect, Steaua si CitiFinancial intentioneaza sa ofere o noua bucurie stelistilor si iubitorilor de fotbal, in general", a declarat John Hays, Director departament persoane fizice Citibank Romania SA. "Programul se concentreaza pe fotbal si pe valorile acestui sport. Atat echipa CitiFinancial, cat si echipa Steaua au in comun valori precum succesul, traditia si performanta, asa incat definirea de noi modalitati prin care ii putem ajuta pe suporteri sa se implice tot mai mult in joc este foarte importanta pentru noi toti", a adaugat John Hays.

Caravana Steaua - CitiFinancial vine in intampinarea suporterilor ros-albastri cu activitati interactive si le ofera acestora sansa de a castiga premii. Doritorii se pot inscrie la oricare dintre probele surpriza si isi pot demonstra calitatile de fotbalisti prin probe cu mingea. Daca persoanele care se inscriu la aceste concursuri achizitioneaza obiecte promotionale ale clubului Steaua acestea vor primi, in limita stocului disponibil si cadouri surpriza, respectiv diverse obiecte personalizate cu sigla Citi. Cadoul poate fi ridicat de la sediul CitiFinancial ales de castigator. De asemenea, prin intermediul unui panou-imagine cu echipa Steaua in marime naturala, amplasat in apropierea caravanei, fanii stelisti vor avea posibilitatea de a se fotografia cu idolii lor. Fotografia poate fi ridicata apoi de la sediul CitiFinancial din localitatea respectiva.

Orasele care vor fi vizitate de Caravana Steaua - CitiFinancial sunt Pitesti - 18 august, Hunedoara - 19 august, Alba Iulia - 20 august, Sibiu - 21 august, Bistrita - 22 august, Sf. Gheorghe - 23 august, Calarasi - 11 septembrie, Constanta - 12 septembrie, Slobozia - 14 septembrie.

La prima editie a Caravanei Steaua - CitiFinancial au participat efectiv la activitatile interactive peste 4.300 suporteri ai Stelei, acestia primind ca premii poze cu ei si echipa favorita - Steaua sau premii speciale constand in obiecte promotionale personalizate cu Steaua si CitiFinancial.

Citibank Romania S.A. a incheiat in 17 septembrie 2007 un contract pe 3 ani cu F.C. Steaua S.A., CitiFinancial - divizia de finantari persoane fizice - devenind partenerul oficial al clubului. Logo-ul CitiFinancial a aparut pentru prima data pe tricourile Steaua in data de 19 septembrie 2007, la meciul cu Slavia, de la Praga.

Despre Citi
Citi este prezent in Romania prin Citibank Romania S.A. incepand din anul 1996 si furnizeaza produse si servicii financiare companiilor nationale si internationale, companiilor mici si mijlocii, sectorului public, organizatiilor non-profit si persoanelor fizice. Citibank Romania detine in prezent 8 sucursale destinate clientilor persoane juridice si 39 agentii CitiFinancial, prin care furnizeaza produse si servicii bancare . CitiFinancial, divizie Citibank de finantare dedicata segmentului de persoane fizice, isi deserveste clientii si prin cei peste 668 de agenti de vanzari directe din 50 de centre situate in intreaga tara.

Citi, cea mai importanta companie internationala de servicii financiare, detine 200 de milioane de conturi de clienti in peste 100 de tari din lume si furnizeaza persoanelor fizice, companiilor, guvernelor si institutiilor o gama larga de produse si servicii financiare, inclusiv credite si servicii bancare, activitati bancare si de investitii pentru companii, asigurari, garantii bancare si managementul investitiilor. Informatii suplimentare pot fi gasite la adresa www.citigroup.com sau www.citi.com.

Despre Steaua
Din 1947, anul infiintarii sale, si pana in prezent, numele FC Steaua Bucuresti este sinonim cu performanta, adunand cele mai multe trofee din intreaga panoplie a echipelor romanesti de fotbal. Echipa-etalon a fotbalului autohton a castigat cele mai multe titluri de campioana (23), cele mai multe Cupe ale Romaniei (20) si, de asemenea, cele mai multe Supercupe ale Romaniei (5). Mai mult, pe plan international, Steaua Bucuresti a castigat in 1986 Cupa Campionilor Europeni, fiind la vremea respectiva prima echipa din Europa de Est care reusise acea rasunatoare performanta. Tot la nivel international, Steaua Bucuresti se poate lauda cu SuperCupa Europei, cucerita in februarie 1987, dupa victoria cu 1-0 in fata celor de la Dynamo Kiev.

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro