Caravana Minimax vine la tine in oras

Caravana Minimax va face turul ţării, trecând prin nouă oraşe: Timişoara, Bacău, Focşani, Brăila, Buzău, Ploieşti, Slobozia, Botoşani şi Cluj-Napoca.

Mascotele postului, Mini şi Max, împreună cu Pisicuţa şi Cuţulache, dar şi cu mascota Vicky, abia aşteaptă să cunoască şi alţi copii! Şi, pentru asta, s-au pregătit cu foarte multe cadouri -surpriză pentru cei mici: desene animate, multe concursuri, multe premii şi, nu în ultimul rând, o mare tombolă la sfârşitul fiecărui spectacol.

În plus, trupa de copii Floare de Colţ va susţine un mini-recital în fiecare dintre cele nouă oraşe vizitate de Caravana Minimax. Astfel, trupa coordonată de Dna Georgiana Lupescu, compozitor şi textier al Grupului Floare de Colţ şi solistă a trupei Nation in Blue (Suedia), va încânta publicul cu dansuri şi cântece pentru copii, “în ton cu moda”!

Prima oprire este Sâmbată, 26 august, în Timişoara, la Casa de Cultură a Studenţilor. Turneul se va încheia pe data de 24 septembrie, la Cluj-Napoca.

Show-ul va începe de la ora 10, iar intrarea este liberă. Biletele de tombolă pot fi procurate de la casieriile UPC-ASTRAL din oraşele respective, precum şi în ziua spectacolului, de la intrarea în sală.

Partenerul Principal al Caravanei Minimax este operatorul de cablu UPC-ASTRAL, iar sponsorul evenimentului este Beres – cu vitaminele pentru premianţi, Actival. (MINIMAX)