Caracteristicile esențiale ale unui soft pentru restaurant

Domeniul HoReCa este unul care necesită mult tact și meticulozitate atunci când vine vorba despre latura sa administrativă. Mai ales dacă ești patronul unui restaurant, cu siguranță știi cât de mult contează să menții satisfacția clienților la un nivel cât mai ridicat. Pe lângă acest aspect, este esențial și să ai mereu imaginea de ansamblu asupra situației business-ului tău, pornind de la stocuri și până la randamentul angajaților. În trecut, aceste lucruri erau dificil de gestionat, în condițiile absenței mijloacelor digitale de monitorizare și control. Din fericire, progresul tehnologic a facilitat tuturor deținătorilor de restaurante accesul la programe și echipamente care fac ca totul să fie mult mai ușor. O aplicație de tip soft restaurant te poate ajuta să fii mereu la curent cu situația stocurilor, să monitorizezi îndeaproape comenzile înregistrate, să ții cu lejeritate contabilitatea primară, dar și să te asiguri că ai parte de clienți mulțumiți. Cu ajutorul informațiilor incluse în acest material, vei putea descoperi toate particularitățile prin care un soft bun pentru restaurant te ajută să îți dezvolți afacerea și să îți crești profiturile. Mai întâi, însă, trebuie să știi ce este un astfel de soft.

Ce este un soft restaurant și cine îl poate utiliza

Un soft restaurant este o aplicație prin intermediul căreia managerul sau patronul unui astfel de local poate avea în permanență acces la informații despre stocurile existente, plățile încasate sau care trebuie încasate, dar și activitatea fiecărui ospătar. De asemenea, un astfel de soft poate ajuta foarte mult la gestionarea eficientă a comenzilor și la transmiterea lor foarte rapidă către bar și bucătărie. Acest detaliu este foarte important, deoarece va reduce foarte mult timpul de răspuns al personalului și va accelera ajungerea comenzii la client. Drept urmare, satisfacția celor care vor trece pragul restaurantului tău sau care vor plasa comenzi telefonice sau prin intermediul aplicațiilor online, va fi mult mai ridicată. Iar un client mulțumit este și un client care va apela din nou la serviciile sau produsele unui restaurant.

 

În ceea ce privește accesibilitatea unui astfel de soft, el poate fi folosit de orice restaurant. Prețul unei astfel de aplicații nu este deloc unul foarte ridicat, mai ales raportat la plusul de valoare pe care îl poate aduce în existența oricărui local. Prin caracteristicile sale, un soft restaurant ajută atât conducerea, căreia îi oferă o excelentă imagine de ansamblu asupra activității, cât și personalul, a cărui muncă este cu mult ușurată. Nu în ultimul rând, au de câștigat și clienții, care beneficiază de servire mai rapidă. Iată care sunt caracteristicile esențiale ale unui soft restaurant.

 

  1. Aplicație pentru front-office - prin intermediul modului front-office, este facilitată vânzarea simplă a produselor. Un soft restaurant bun este compatibil cu utilizarea scannerului de coduri de bare, a monitorului touchscreen, dar și a tastaturii și mouse-ului. Înregistrarea în soft a tuturor vânzărilor făcute va face mult mai ușor controlul asupra vânzărilor și angajaților de la case.
  2. Mod pentru gestiune back-office - nu doar activitatea de vânzare a produselor poate fi controlată cu ajutorul unui soft restaurant. Cu ajutorul modului de gestiune back-office, managerul poate să aibă mereu o imagine foarte clară asupra situației stocurilor și poate fi notificat atunci când unele categorii de produse trebuie să beneficieze de aprovizionare. Cu ajutorul acestui mod, se realizează și descărcarea din gestiune a produselor. Altfel spus, de fiecare dată când o notă este tipărită, produsele de pe ea sunt scăzute din stoc automat.
  3. Facturare și contabilitate - tot cu ajutorul unui soft restaurant pot fi gestionate cu ușurință activitatea de facturare și cea de contabilitate primară. Softul poate ajuta inclusiv cu notele de intrare NIR.
  4. Crearea unui ecosistem cu casa de marcat și POS-ul bancar - un soft restaurant bun este compatibil și cu unele dintre cele mai importante și utilizate unelte la nivelul restaurantelor: POS-ul bancar și casa de marcat.

 

O excelentă soluție de soft restaurant, care bifează toate aceste particularități esențiale este cea de la Cria Soft. Oferind garanția calității și a seriozității, acest dezvoltator îți poate oferi suport tehnic permanent și te poate ajuta să integrezi cu brio softul în viața restaurantului tău.

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro