Cannabis Ice-Tea este legal si nu are efecte nocive

Cannabis Ice-Tea, bautura racoritoare lansata recent pe piata romaneasca, detine certificate de atestare din partea a 14 autoritati cu activitate in domeniul sanatatii din mai multe tari europene, care confirma faptul ca produsul nu afecteaza sanatatea umana.

“Pentru a importa acest produs nu era necesar sa indeplinim alte formalitati decat cele pe care deja le-am efectuat. Importul s-a efectuat in mod legal, iar certificatele de laborator pe care le detinem confirma faptul ca produsul este in conformitate cu normele europene si ca nu afecteaza organismul uman, fiind doar o bautura racoritoare.

Asteptam ca rezultatul testelor efectuate de catre MAI sa confirme rezultatele testelor altor laboratoare din UE, unde s-au efectuat teste similare” – declara Dragos Mindreci, directorul de Marketing si Comunicare al DDV.

Pentru a importa C-Ice Swiss Cannabis Ice Tea, compania care distribuie produsul pe piata romaneasca Depozitul de Vinuri (DDV) a indeplinit toate procedurile legale impuse de statul roman. DDV a introdus produsul in tara prin Vama Bors, care a emis autorizatia necesara (anexa 2 la norma pentru siguranta alimentelor, cu decizie finala de acceptare a introducerii produsului in Romania).

C-Ice este o bautura racoritoare vanduta in peste 40 de tari de pe 3 continente; produsul contine, pe langa ingredientele clasice ale ceaiului cu gheata, sirop de flori de canepa (5%) si extract de flori de canepa (0,0015%). Proprietatile narcotice ale canabisului au fost eliminate, astfel incat bautura sa nu creeze dependenta.

(RTC)