Canibal prins de politisti chiar in momentul cand isi devora victima

noiembrie 7, 2014

Matthew Williams, 34 de ani, era recunoscut pentru comportamentul sau violent si, desi fusese eliberat dupa o condamnare chiar in urma cu doua saptamani, nu a rezistat fara sa comita o noua infractiune.

Personalul de paza din hotelul unde era cazat a intrat cu forta in camera sa din cauza ca barbatul refuzase sa le deschida usa. Acesta avea interdictie de a primi vizitatori si, cu toate acestea, a fost vazut cand intra in camera cu o tanara.

In momentul cand au reusit sa deschida usa, angajatii hotelului au fost socati: barbatul tocmai se pregatea sa manance un ochi al victimei, dupa ce ii devorase deja jumatate din fata. Medicii au declarat ulterior ca nu s-a mai putut face nimic pentru salvarea acesteia; femeia a decedat din cauza leziunilor deosebit de grave.

Politistii sositi la fata locului au fost nevoiti sa foloseasca arme cu electrosocuri pentru a-l imobiliza pe Williams. Barbatul a fost arestat, dar nu a supravietuit ranilor provocate, decedand ulterior. Investigatorii au confirmat faptul ca, in momentul atacului asupra victimei, acesta se afla sub influenta cocainei.

Sursa: Mirror

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro