Cand vor zbura porcii? O femeie a fost scoasa din avion din cauza animalului de companie

decembrie 1, 2014

Se pare ca femeia numita Hobie a primit permisiunea de a fi insotita de porcul sau pentru a evita stresul pe timpul calatoriei cu avionul.

Animalul cu o greutate de putin peste 35 de kilograme nu a reusit insa sa o scape de stres pe stapana sa pentru ca a fost el insusi stresat. La cateva momente dupa imbarcare, pasagerii, care nu stiau ca la bordul avionului se afla si un porc, au fost surprinsi de un puternic miros de fecale.

Stewardesele au fost astfel nevoite sa-i ceara femeii sa coboare din avion, nu inainte de a curata murdaria lasata de companionul sau. Acesta s-a lasat insa cu greu convins sa paraseasca aeronava, facand un scandal monstru. „A fost ridicol. Guitaturile lui erau atat de puternice, se auzea de trei ori mai tare decat un copil care plange”, au declarat pasagerii revoltati.

Acestia au crezut la inceput ca femeia tine in brate un sac, in niciun caz un animal viu. Unii dintre ei s-au intrebat cum de i s-a permis accesul cu un asemenea animal intr-un avion destul de elegant.

Conform publicatiei The Independent, purtatorul de cuvant al companiei aeriene americane a declarat ca s-a respectat o noua politica a companiei, recent intrata in vigoare. Acesta a precizat ca „pasagerii au voie sa ia cu ei animale, inclusiv maimute, pentru sprijin emotional”. Cu toate acestea, din cauza faptului ca porcul a avut un comportament care i-a deranjat pe ceilalti pasageri, femeia a trebuit sa paraseasca avionul.

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro