Traumatismele degetelor nu sunt la fel de numeroase precum cele ale mainilor si picioarelor insa ele exista si trebuie sa stim cum sa le adresam pentru o vindecare rapida si fara sechele. Cele mai frecvente afectiuni intalnite la acest nivel sunt: entorsele degetelor, luxatiile, fracturile de falanga, entorse si luxatii de police. Se mai pot produce probleme la nivelul ligamentelor, articulatiilor sau muschilor iar aceste afectiuni necesita de multe ori imobilizare sau suport cu ajutorul unor orteze degete.
Ortezele pentru degete sunt niste dispozitive medicale care pot fi achizitionate sau create personalizat respectand cu strictete forma degetelor pacientului. Au forma anatomica, structura elastica si ofera sustinere eficienta dupa operatii, in caz de luxatii sau alte probleme la nivelul degetelor. Multe orteze degete sunt purtate pentru a oferi suport pe parcursul activitatilor de zi cu zi in cazul unor afectiuni in care miscarea este limitata dar necesara.
Ortezele sunt un ajutor in cazul in care sunteti o persoana activa si nu vreti nici cum sa va menajati si sa mai rariti din activitatile care implica folosirea mainilor!
Comunicat preluat de pe LivePr.ro » Cand trebuie sa folosim ortezele pentru degete
Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro