Cand socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ

In 2011, locuitorii unui sat din Franta au fost indignati cand au asistat la nunta dintre un consatean, fermier bogat si o tanara parizianca, expert imobiliar. Diferenta de varsta dintre cei doi era de 25 ani, iar „gura lumii” o suspecta pe tanara ca urmareste doar sa se capatuiasca. Sandrine Devillard a spus tot timpul ca s-a maritat cu Marcel Amphoux din dragoste, nu pentru averea pe care acesta o detinea.

Relatia celor doi a inceput atunci cand Sandrine, in calitate de expert imobiliar, l-a contactat pe batran pentru a-i propune sa-i cumpere terenurile. Batranul a refuzat, dar intre cei doi a inceput o relatie amoroasa. Desi foarte bogat, Marcel locuia intr-o coliba izolata la granita cu Italia, fara curent electric sau canalizare. In plus, batranul isi pierduse aproape toata dantura, ceea ce il facea complet neatragator pentru o tanara simandicoasa din Paris. Cu toate aceste relatia celor doi a culminat cu o casatorie in 2011.

Un an mai tarziu Marcel isi pierde viata in urma unui accident de masina, lasandu-si vaduva tanara sotie. Mai mult, cu cateva saptamani inainte de accident, batranul stirb si-a modificat testamentul dezmostenindu-si mai tanara sotie.

Ciobanul detinea terenuri vaste langa Serre Chevalier, o statiune renumita de schi din Alpi, zona in care pretul terenului ajunge la 3.500 de euro pe metrul patrat, scrie Daily Mail.