Cand ma enervez, ma transform in Rambo!

martie 20, 2014

O barbat descris ca semanand cu Rambo este inchis intr-o celula din Florida dupa ce a intrat intr-un bar inarmat cu o pusca si doua cutite de vanatoare si a provocat clientii la duel.

Daniel Allen Noble, in varsta de 37 ani isi consuma linistit bautura in barul ''Europa Lounge'', dupa care a plecat la fel de linistit. La un moment dat s-a intors in bar inarmat pana-n dinti si a inceput sa ameninte clientii. Nu se stie ce a determinat comportamentul lui Daniel, dar scena a fost una desprinsa din filmele de actiune.

Doi clienti pe nume Vassili Mironov (28 de ani) si Roman Dubisenchi (23 de ani) au reusit sa-l dezarmeze pe Daniel de pusca dupa ce acesta a demonstrat ca nu glumeste, ca nu se opreste doar la amenintari si este gata sa declanseze haosul in local. A tras un foc de arma in podea care a starnit panica printre clienti.

Intr-un final cei doi barbati au reusit sa il imobilizeze pe Noble, dar nu inainte sa faca cunostinta cu lamele cutitelor lui Noble. Ambii au suferit taieturi in zona fetei, dar sunt in afara oricarui pericol. Agresorul a fost inchis, iar cautiunea a fost stabilita la 400.000 de dolari.

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro