Ne place sa spunem ca “Vremea pisicilor a trecut” deoarece stim ca in unele zone, prezenta rozatoarelor dar si a altor daunatori este mai mult decat un simplu discomfort. Suntem Aderamed si venim in ajutorul tuturor firmelor dar si a persoanelor fizice din zona orasului Oradea si imprejurimile sale cu servicii complete de deratizare, dezinsectie si dezinfectie prin metode si cu resurse eficiente si accesibile. Este evident faptul ca sunt foarte multe cazuri in care prezenta acestor mici vietuitoare poate deveni o reala pacoste daca nu chiar un real pericol de infectie. Sobolanii, soarecii, dar si alte rozatoare pot fi purtatori ai unor virusi cum ar fi cei responsabili pentru boli ca ciuma, trichineloza, malaria, turbarea, dar si leptospiroza, toxinfectiile alimentare si multe alte boli si afectiuni.
Asadar, necesitatea unor servicii profesionale de deratizare este mai mult decat un moft, indiferent daca vorbim de o firma, comerciant sau de persoane fizice. Exista cateva metode foarte eficiente pentru inlaturarea razotoarelor, incepand cu statiile de otravire, pana la echipamente non-letale de inlaturare. In cadrul acestui articol ne vom axa pe detectarea prezentei soarecilor si a sobolanilor dar si asupra modului in care echipamentele de alungare a rozatoarelor functioneaza.
Cand e bine sa chemati echipele de deratizare? O intrebare buna, stim, insa nu este foarte greu sa va dati seama ca aveti de aface cu mica colonie de rozatoare. In principiu acestea sunt atrase (ca orice alt daunator) de resursele de hrana. Asadar, daca locuiti la casa si aveti provizii de cereale sau o zona de depozitare a deseurilor si a resturilor alimentare, exista o mare sansa sa aveti nevoie de serviciile noastre de deratizare.
In general, rozatoarele lasa multe urme dupa ele, insa, trebuie sa stiti ca daca ati vazut in apropierea invecinata a locuintei sau a sediului un sobolan sau soarece mort sau viu, atunci puteti deja sa apelati la o firma de deratizare. Sobolanii sunt niste animale destul de inteligente si foarte active din punct de vedere social. Acestia nu calatoresc niciodata solitar, iar daca un sobolan de exemplu a gasit ruta spre casa dumneavoastra sau o sursa de hrana din curtea casei sau a firmei, atunci acesta o va tine minte chiar si toata viata lui. De asemenea, cum sobolanii au un apetit fantastic, dar si datorita faptului ca dintii lor cresc in mod constant, veti gasi diferite obiecte si resturi roase.
Puteti folosi doua metode de deratizare, cea letala si cea non-letala, sau, chiar pe ambele simultan. Sistemul cu ultrasunete este cel mai inofensiv si eficient impotriva rozatoarelor. Echipamentele cu ultrasunete pot fi montate in exteriorul casei, acestea emitand pulsuri de sunete pe o frecventa de ultra-inalte ce poate fi simtita numai de catre rozatoare. Ca si efect, acestea vor ocoli intregul perimetru desenat de catre aceste echipamente. Insa, ca si sfat, va recomandam ca odata ce ati depistat urme ale prezentei rozatoarelor sa folositi ambele metode de deratizare.
Pentru a afla mai multe, va asteptam pe siteul nostru, www.aderamed.ro cu solutii complete de deratizare, dezinfectie si dezinsectie.
» Preluat de pe LivePr.ro - Cand e bine sa apelati la echipele de deratizare
Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro