Campioni olimpici ai gastronomiei, LIVE la GastroPan

martie 17, 2010

 Cum ar fi sa priviti in timpul lucrului un maestru cofetar medaliat olimpic pentru talentul deosebit in realizarea torturilor – Erdos Hanna? Dar sa invatati metodele sculpturii in fructe si legume tocmai de la maestrul in arta culinara Varga Karoly – multiplul campion olimpic al acestei ramuri gastronomice? Vizitati expozitia GastroPan si experimentati mai mult!

Specialistii din sectorul de panificatie, cofetarie si HoReCa, ce vor vizita, in perioada 26-28 martie, expozitia GastroPan la Hotel President din Targu Mures, cu siguranta nu vor avea timp de plictiseala. Ofertele si noutatile prezentate de cei peste 60 de expozanti din 8 tari, seminarile si demonstratiile practice live, sustinute de renumiti reprezentanti ai breslei, showurile dinamice si concursurile inedite ii vor conecta pe vizitatori la pulsul sectorului de profil.

Iata alte cateva din momentele ce nu trebuie ratate la expozitia GastroPan:

• Procesari si coaceri demonstrative de produse de panificatie - prezentate de maestrul brutar Tőkés Tibor, renumit pentru prestatiile deosebite de la numeroase evenimente de profil;
• Tehnica obtinerii formelor si figurinelor din martipan - va fi pusa in practica de cofetarul Lengyel László Levente, un artizan pasionat pentru creatiile artistice din martipan;
• Produsele decorative de cofetarie obtinute din caramel – vor fi prezente de specialista Wenczelné Vígh Maya, care va transmite vizitatorilor secretele acestei inedite meserii de nisa;
• Show platouri reci si showuri periodice de gatit – sustinute de bucatari valorosi din cadrul ANBCT (Asociatia Nationala a Bucatarilor si Cofetarilor din Turism);
• Sculptura decorativa in fructe si legume – sesiuni demonstrative live, cu explicatii teoretice si exemplificari practice, sustinute de multiplul campion olimpic si mondial Varga Károly;
• Bartending live mix show – cele mai indraznete combinatii de bauturi vor prinde viata in cadrul show-urilor dinamice si atractive sustinute de specialistii Barmania;
• Alte atractii: arta decorarii manuale a produselor din turta dulce, degustari de cafea, de vinuri, prezentari de noi produse de panificatie, degustarea produselor de gelaterie si de inghetata etc.

Invitatii de onoare ai expozitiei:
- Pataki Janos, presedintele Uniunii Internationale a Cofetarilor, Patiserilor si Gelatierilor (UIPCG);
- Ilonka Boldizsar, vicepresedintele Uniunii Internationale a Brutarilor (UIB);
- Varga Laszla, presedintele Asociatiei Brutarilor din Ungaria;
- Dumitru Burtea, presedintele Asociatiei Nationale a Bucatarilor si Cofetarilor din Turism (ANBCT);
- Aurel Popescu, presedintele Patronatului Roman din Industria de Morarit, Panificatie si Produse Fainoase (ROMPAN);
- Viorel Marin, presedintele Asociatiei Nationale a Industriilor de Morarit si Panificatie (ANAMOB);

GASTROPAN este o expozitie de specialitate internationala, avand ca public tinta specialisti, antreprenori si factori de decizie din industria HoReCa si sectorul de morarit-panificatie-cofetarie. Evenimentul va avea loc in perioada 26-28 martie 2010, la Hotel President din Targu Mures. Potrivit estimarilor organizatorilor, peste 10.000 de vizitatori specialisti vor trece pragul expozitiei.

Detalii pe www.gastropan.ro

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro