Campionatul National de Snooker, Etapa I

Centrul National de Snooker gazduieste prima etapa a Campionatului National de Snooker 2008 in perioada 1 - 3 Februarie.
Competitia se desfasoara pentru Juniori (maxim nascuti 1990), Seniori, Fete si pot participa numai jucatorii legitimati la Federatia Romana de Snooker sau la un club afiliat acesteia. Inscrierile se pot face numai pana pe 31 Ianuarie ora 15.00, online pe www.snooker.ro sau la Centrul National de Snooker situat in Intrarea Granarului nr. 8, Sector 2, Bucuresti. Sedinta tehnica si tragerea la sorti vor avea loc pe 31 Ianuarie ora 18.00 la Centrul National de Snooker.
Etapa se va desfasura sub forma de grupe iar capii de serie se vor stabili pe baza clasamentului final 2007. Astfel pentru un tablou de concurs de 32 de participanti se vor forma 8 grupe a cate 4 jucatori si fiecare grupa va avea alocata cate o masa din cele 8 disponibile la Centru. Pentru mai mult de 32 de participanti se vor desfasura meciuri de calificare pentru tabloul principal.
Duminica 3 Februarie, cu incepere de la ora 10.00 vor avea loc finalele.
Maxime Cassis (secretar general European Billiards and Snooker Association EBSA, presedinte European Billiards and Snooker Referees Association EBSRA) va reveni in Romania intre 1-3 Februarie pentru a examina noi arbitri in vederea acordarii certificarii internationale.
Pe data de 2 Februarie va sosi in Romania marele antrenor de snooker, Wayne Griffiths, care timp de o saptamana va antrena loturile nationale ale Romaniei in vederea unei mai bune participari la competitiile internationale. Toate antrenamentele se vor desfasura la Centrul National de Snooker.
Federatia Romana de Snooker s-a infiintat oficial la data de 8 iunie 2007 avand ca scop principal dezvoltarea si promovarea snooker-ului in Romania. Sponsorul oficial al Federatiei Romane de Snooker este Loteria Romana (www.loto.ro).

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro