Campionatul National de Paintball Sportiv

In weekend-ul 30-31 mai 2009 va avea loc la terenul CityPaintball din Sos. Straulesti 4-6 prima etapa a Campionatului National de Paintball Sportiv, campionat ce se adreseaza atat profesionistilor cat si incepatorilor.

Cele mai bune echipe din toata tara se vor lupta in divizia PRO pentru titlul de campioana nationala. Printre echipele participante se numara si echipele de succes pe plan international: RoManiacs Rudboys, Savage si Kamikaze.
Pentru incepatorii in ale paintball-ului campionatul rezerva o divizie special dedicata lor: divizia Rookie. Pentru aceasta divizie inscrierile se pot face si individual urmand apoi ca fiecare inscris sa-si “gaseasca” echipa. Si pentru ca vremurile sau schimbat si fetele isi cer si ele drepturile, asteptam si ne dorim sa ne bucuram de prezenta cat mai multor fete in cadrul acestui campionat.

Urmatoarele etape se vor desfasura dupa cum urmeaza:
• Etapa IULIE - weekend-ul 25-26.iulie.2009
• Etapa SEPTEMBRIE - weekend-ul 26-27.septembrie.2009
• Etapa BONUS - data va fi anuntata ulterior

Mai multe informatii despre modalitatea de inscriere si costuri, despre regulament precum si alte detalii despre campionat le poti gasi pe www.cnps.ro.
Organizator: LNPP (Liga Nationala de Paintball Profesionist)

Anul acesta Campionatul National de Paintball Sportiv se desfasoara in noua locatie a terenurilor CityPaintball din Sos Straulesti 4-6. Din 24 mai aici gasiti cel mai nou si mai mare teren de paintball din Bucuresti ce va ofera o suprafata de 10.000 mp destinata distractiei totale si sportului in aer liber, un loc unde adrenalina va fi la cote maxime.

Impatimitii de paintball si nu numai se vor putea bucura de trei terenuri de paintball intr-o singura locatie, terenuri ce dispun de amenajari realizate la standarde ridicate - obstacole complexe, transee, cazemate, foisoare, cele mai moderne tipuri de obstacole gonflabile in variate marimi si forme, precum si facilitati suplimentare - terasa si parcare. Jocurile se vor putea desfasura oricand, atat in timpul zilei cat si in timpul noptii datorita instalatiei de noctura.
Avantajele acestui teren rezida din amplasarea sa intr-o zona accesibila oricui, din suprafata mare de joc precum si din amenajarile realiste, toate acestea oferind o experienta unica.

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro