Campionatul European de Karate WUKF 2010

aprilie 30, 2010

Sportivii lotului national au adus Romaniei locul I castigand 18 medalii de aur, 8 de argint si 8 de bronz la cea de-a treia editie a Campionatelor Europene de Karate -WUKF pentru Seniori si Veterani desfasurate in perioada 7 - 11 aprilie 2010 la Santarem in Portugalia.
Dintre acestea 8 medalii de aur au fost obtinute la probele de kata si de kumite pe echipe.
Rezultate sportivilor nostri confirma inca o data valoarea intregului lot roman.

Anul trecut, sportivii romani s-au clasat pe locul I in clasamentul pe natiuni la Campionatele Mondiale pentru Seniori si Veterani desfasurate la ODESSA unde au castigat 37 medalii, dintre care 15 de aur si Campionatul European pentru Copii Cadeti si Juniori unde au castigat 123 medalii, dintre care 34 de aur , terminand asfel anul 2009 pe locul I in clasamentul mondial al WUKF - World Union of Karate-Do Federations .

La aceasta editie au participat in jur de 426 de sportivi din 23 de tari , 38 de Federatii Nationale printre care Portugalia, Spania, Italia, Ucraina, Rusia, Danemarca, Belgia, Marea Britania, Germania, Franta, Cehia, Ungaria, Serbia, Polonia, Irlanda.

Lotul Romaniei a fost compus din 43 sportivi, fiind condus de presedintele Federatiei Romane de Karate WKC domnul Liviu Crisan.
 

www.jkarate.ro

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro