Campionat de darts pentru amatori in Bucuresti pe 20.02.2010

Inscrie-te ACUM! Campionatul de darts se adreseaza amatorilor pasionati de acest joc care doresc sa-si testeze \'fortele\' in lupta cu diversi oponenti. Prin participarea la campionat dorim in primul rand sa petrecem o zi de socializare si distractie. Bucuresti 20.02.2010.

Ce este campionatul de darts?
Campionatul de darts se adreseaza amatorilor pasionati de acest joc care doresc sa-si testeze \'fortele\' in lupta cu diversi oponenti.

Ce ne propunem ?
Prin participarea la campionat dorim in primul rand sa petrecem o zi de socializare si distractie. Dorim sa realizam acest eveniment periodic, la finalul saptamanii.

Cand se desfasoara campionatul de darts?
Primul campionat de darts se va desfasura Sambata, pe data 20.02.2010, incepand cu ora 14.00 in Sos. Oltenitei nr.188 (Piata Sudului), sector 4, Bucuresti.

Cine poate participa?
Participantii la campionatul de darts trebuie sa aiba varsta de peste 16 ani, sa nu se afle sub influenta alcoolului sau drogurilor si sa aiba un limbaj si comportament civilizat pe toata durata campionatului. Ne rezervam dreptul de a selecta participantii.

Exista o taxa de participare?
Da. Participarea la campionatul de darts presupune achitarea unei taxe modice de 20 lei. Aceasta taxa va fi platita in ziua desfasurarii campionatului.

Se acorda premii?
Da. Se vor acorda: Premiul I, Premiul II si Premiul III.

Cum ma pot inscrie?
Pentru inscriere va rugam sa completati formularul de inscriere.

Care este numarul participantilor?
Pentru buna desfasurare a campionatului de darts, numarul de participanti nu va depasi 30 persoane. Vom aplica regula primilor 30 inscrisi si confirmati prin intermediul formularului de inscriere. Deci, GRABITI-VA!

MAI MULTE INFORMATII SI INSCRIERI AICI !

http://campionat-de-darts.blogspot.com/
 

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro