Campionat de biliard (bila 8) pentru amatori in KING’S CLUB

Campionat de biliard (bila 8) se adreseaza amatorilor pasionati de acest joc care doresc sa-si testeze "fortele" in lupta cu diversi oponenti. Prin participarea la campionat dorim in primul rand sa petrecem o zi de socializare si distractie. Urmatoarea editie a campionatului de biliard se va desfasura SAMBATA, 27.03.2010, incepand cu ora 10.30 in KING’S CLUB, sector 6, Bucuresti.

Cine poate participa?
Participantii la campionatul de biliard trebuie sa aiba varsta de peste 16 ani, sa nu se afle sub influenta alcoolului sau drogurilor si sa aiba un limbaj si comportament civilizat pe toata durata concursului. Ne rezervam dreptul de a selecta participantii.

Exista o taxa de participare?
Da. Participarea la campionatul de biliard presupune achitarea unei taxe modice de 30 lei. Aceasta taxa va fi platita in ziua desfasurarii concursului.

Se acorda premii?
Da. Se vor acorda premii din partea sponsorilor: Premiul I, Premiul II si Premiul III.

Cum ma pot inscrie?
Pentru inscriere va rugam sa completati formularul de inscriere.

Care este numarul participantilor?
Pentru buna desfasurare a campionatului de biliard, numarul de participanti nu va depasi 32 persoane. Vom aplica regula primilor 32 inscrisi si confirmati prin intermediul formularului de inscriere. Deci, GRABITI-VA!

Mai multe informatii pe http://www.campionat-de-biliard.blogspot.com
 

 

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro