Campionat bowling in Bucuresti pe 27.02.2010

Inscrie-te ACUM! Campionatul de bowling se adreseaza amatorilor pasionati de acest joc care doresc sa-si testeze fortele in lupta cu diversi oponenti. Prin participarea la campionat dorim in primul rand sa petrecem o zi de socializare si distractie.

Ce este campionatul de bowling?
Campionatul de bowling se adreseaza amatorilor pasionati de acest joc care doresc sa-si testeze fortele in lupta cu diversi oponenti. Prin participarea la campionat dorim in primul rand sa petrecem o zi de socializare si distractie.

Cand se desfasoara campionatul de bowling?
Campionat de bowling se va desfasura Duminica, pe data 28.02.2010, incepand cu ora 10.30 in IDM CLUB – Bucuresti. Mai multe informatii despre locatie puteti gasi si pe www.campionat-de-bowling.blogspot.com

Cine poate participa?
Participantii la campionatul de bowling trebuie sa aiba varsta de peste 16 ani, sa nu se afle sub influenta alcoolului sau drogurilor si sa aiba un limbaj si comportament civilizat pe toata durata campionatului. Ne rezervam dreptul de a selecta participantii.

Exista o taxa de participare?
Da. Participarea la campionatul de bowling presupune achitarea unei taxe modice de 30 lei. Aceasta taxa va fi platita in ziua desfasurarii campionatului.

Se acorda premii?
Da. Se vor acorda: Premiul I, Premiul II si Premiul III. Premiile sunt oferite de sponsorul principal BAMBOO FITNESS. Se va acorda si un premiu special oferit de sponsorul Profesional Cosmetics.

Cum ma pot inscrie?
Pentru inscriere va rugam sa completati formularul de inscriere.

Care este numarul participantilor?
Pentru buna desfasurare a campionatului de bowling, numarul de participanti nu va depasi 30 persoane. Vom aplica regula primilor 30 inscrisi si confirmati prin intermediul formularului de inscriere. Deci, GRABITI-VA!

Pentru informatii suplimentare si inscrieri vizitati http://campionat-de-bowling.blogspot.com

Despre SPONSORI:

BAMBOO FITNESS (www.bamboo-fitness.ro)

Bamboo Fitness Club pleaca de la un concept prin care poti obtine deconectare de la stresul zilnic, atat prin exercitii, o nutritie adecvata, dar si o socializare mai puternica. Fie ca aveti nevoie pentru a pierde în greutate, modelarea sau remodelarea masei musculare, reducerea stresului, pentru a va îmbunataţi performantele sportive, Bamboo Fitness Club esti locul in care va puteti atinge obiectivul!
Bamboo Fitness Club ofera o mare varietate de servicii si facilitati, va pune la dispozitie cel mai bun echipament de fitness precum si o echipa calificata profesional de instructori, astfel incat dumneavoastra puteti atinge potentialul maxim.

PROFESIONAL COSMETICS (www.ProfesionalCosmetics.ro) - specialistul tau in frumusete.

Magazin online de unde se pot comanda cele mai bune produsele profesionale pentru ingrijire si frumusete. Tratamentul crema pentru epilare definitiva Epilar System, cosmetice profesionale pentru par, ten, corp, epilare, bronzare, baie si spa, unghii, make-up, de la marci de prestigiu: Opsiderm, Thalgo, Ecovital, Kallos, Sothys, Bacchara, Kleral System, Bella Pierre, La Jaboneria, Nouvelle, Schwarzkopf Professional si altele.
 

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro