Campania Asociaţiei Române pentru Reciclare RoRec „Susţinem şi ...

„Tabara”de la Heidenfeld - din cartierul Viisoara, localitate componentă a municipiului Bistriţa, este un produs turistic adresat iubitorilor de cultura medievala. Cei ce doresc sa vada parada cavalerilor, turniruri, cimpoieri, demonstratii pe cai, jongleri, arme, dansatori din vremuri stravechi, Strajerii Coroanei, Dragonii de Transilvania sau Lupii din Pusta, aici trebuie sa ajunga. Desigur, cei ce doresc sa invete dansuri medievale, pot participa la cursurile scolii de profil, cei ce isi viseaza o casatorie in stil medieval, aici o pot avea. Cei ce stau bine cu auzul pot participa la deschiderea oficiala cu salve de tun, iubitorii de delicii culinare, nu pot rata vitelul sau purcelul la protap si dansatorii adevarati, vor particpa sigur la petrecerile in stil medieval. Concertele Trooper si Van, ii vor aduna in mod cert pe iubitorii rock-ului medieval, iar adevaratii cunoscatori, vor fi prezenti la recitalul extraordinar al trupei Haggard.

Un eveniment de o asemenea anvergura, are insa si o parte mai putin placuta: in mod sigur vor aparea munti de deseuri. De aceea, Asociatia RoRec isi continua actiunile in domeniul protectiei ambientului in care se desfasoara astfel de proiecte.
Acţiunea de mediu derulată de Asociaţia RoRec împreună cu Primăria Bistrita si Asociatia Bistrita Medievala are doua componente: una de colectare de deşeuri de echipamente electrice şi electronice (DEEE) şi una de conştientizare şi informare a publicului asupra protejării ambientului în care se desfaşoară Tabara Medievala, cu scopul de a nu arunca deşeurile la întâmplare, ci în locurile special amenajate în zona evenimentului.

Activitatea de colectare DEEE se ... » citeste tot comunicatul pe LivePR.ro - Campania AsociaÅ£iei Române pentru Reciclare RoRec „SusÅ£inem ÅŸi ...

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro