Calitatile ce desavarsesc un adevarat programator

Cei care nu sunt multumiti de locul in care se afla, nu sunt multumiti de jobul pe care il au este timpul sa faca o schimbare. Este inca o varianta deoarece datorita cursurilor de programare online este posibila schimbarea carierei fara a se mai urma inca o facultate pe langa.

Cei de la www.fasttrackit.org pot oferi celor dornici sa practice acest job de programator, o diploma acreditata care poate fi recunoscuta in toata tara, cat si in afara. Echipa acestora este formata dintr-o multime de traineri care vor face orice cu putinta ca cei care doresc sa devina programatori sa reuseasca sa parcurga niste cursuri prin care sa li se puna atat bazele cat si cunostintele necesare pentru a se angaja.

Un adevarat programator care daca va urma cursurile celor de la www.fasttrackit.org va prezenta urmatoarele calitati:

  1. Necesita o gandire de tip algoritmica

Deoarece programarea se refera la un calcul creat pe baza unor algoritmi, asa si gandirea unui adevarat programator trebuie sa fie. Sa aiba o intuitie buna in ceea ce priveste  modul de a lucra si sa fie capabil sa trimita algoritmi unui calculator.

  1. Atunci cand intalneste un obstacol stie si sa treaca peste fara sa fie afectat

Situatii neplacute vor exista la tot pasul, ma ales atunci cand este vorba de scrierea unui cod, mereu se vor intalni erori care trebuiesc reparate. Uneori pana sa fie identificata greseala, un programator isi poate pierde rabdarea, dar cei de la www.fasttrackit.org doresc sa invete viitorii programatori ca daca intalnesc vreun obstacol intotdeauna pot sa il rezolve.

  1. Trebuie sa stie sa lucreze in limbajul de programare

Asta vizeaza un curs de aprofundare a cunostintelor de programare: sa reuseasca sa aprofundeze cat mai multe cai posibile de a aborda un singur proiect folosind limbajul de programare. Iar o persoana care sa aiba succes in acest domeniu trebuie sa cunoasca bine cel putin unul din multimea de tipuri de limbaje.

  1. Sa ii placa lucrul in echipa

Probabil majoritatea persoanelor au impresia ca un programator este acea persoana care sta in fata unui calculator si lucreaza de una singura. Adevaratele succese apar atunci cand se lucreaza in echipa, iar un programator trebuie sa imbratiseze cu interes ideile venite din partea colegilor de munca si la nevoie sa ii ajute, pentru ca si ei la randul lor sa o faca.

  1. Sa stie sa creeze un cod pornind de la zero

Fie ca este vorba de un site sau de o aplicatie pentru un dispozitiv iOS sau Android, un adevarat programator trebuie sa stie sa creeze un cod de la zero pentru a putea crea site-ul sau aplicatia respectiva.

  1. Sa fie cat mai productiv, cat mai implicat si sa actioneze cu promptitudine in munca pe care o face

Si nu in ultimul rand, un programator trebuie sa fie productiv, sa stie de unde a plecat, ce materiale, ce tehnici si ce fel de gandiri a aplicat, eficienta si timpul in care a reusit sa scrie un cod, dar nu in ultimul rand pasiunea pe care a aplicat-o in munca lui.

Pentru cei doritori sa devina programatori si sa aiba un job stabil o recomandare este site-ul www.fasttrackit.org.

Comunicat preluat de pe LivePr.ro  » Calitatile ce desavarsesc un adevarat programator