Calatorii la inaltime cu Honda Transalp

ianuarie 3, 2023

Iti plac aventurile la mare inaltime?

Esti un pasiont infocat al muntelui?

In aceasta situatie, o alternativa reala o reprezinta alegerea unui nou model de motocicleta care sa iti indeplineasca toate aceste standarde. Prima senzatie atunci cand mergi pe munte este ca te afli deasupra tuturor si te consideri superior celorlati. Dar te-ai gandit, oare, la nevoia inerenta de a achizitiona una din modelele Honda Transalp, una dintre marcile de motociclete vandabile, compatibila cu terenurile inclinate pe care intentionezi sa le cutreieri?

 

Proiectata pentru orice aventura

Noul Transalp este conceput pentru a fi pregatit pentru orice aventura. Designul sau solid, dar esential, se combina cu sectiunea centrala subtiata si cu o protectie aerodinamica excelenta, permițându-va sa acoperiti distante mari pe autostrada, precum si trasee nesfarsite de off-road in confort si siguranta totala.

De asemenea, este si o motocicleta versatila de talie medie, caracterizata prin aspectul compact, sportiv si trasaturi grafice unice. Modelul este dotat cu un geam de protectie excelent si un far fata multi-reflector care ofera vizibilitate optima.

Din 2010, motocicleta este disponibila si in combinatia de culori alb “Shasta”/rosu “Carnelian”, care accentueaza aspectul dinamic al modelului. Motocicleta este propulsat de un motor de 680cc cu injectie pe combustibil.  Sistemul Honda PGM-FI permite economie de combustibil si emisii scazute de gaze poluante. O pozitie comfortabila a pilotului si suspensia spate Pro-Link recomanda acest model atat pentru deplasarea in interiorul orasului si intre orase, cat si pe teren accidentat.
Sistemul suspensie fata, cauciucurile late, franele ABS permit manevrabilitate si control excelent la franare. Costurile reduse de intretinere si consum recomanda Honda Transalp pentru calatoriile lungi, pe orice fel de teren, comparati cu alte modele Honda precum CRF250.

Trasaturi de baza ale modelelor Honda Transalp
* Design atragator si stilat pentru o motocicleta tip Adventure Sports
* Motor de 680cc cu racire pe lichid, injectie pe combustibil si 4 valve
* Protectie a motorului impotriva murdariei si a pietrisului
* Sistem catalic impotriva emisiilor poluante
* Cadrul, furca si elementele de suspensie ofera proportii compacte si permit manevrabilitatea modelului · ABS care sporeste siguranta si controlul
* Far multi-reflector cu becuri separate pentru diferite nivele de iluminare, oferind perfecta vizibilitate
* Panou de bord compact si stilat care include un turometru, un vitezomatru LCD, ceas si indicator pentru combustibil
* Suspensie spate ajustabila care ii permite pilotului adaptarea la orice fel de teren
* Un recipient de stocare de 29 litri si o cutie fata de 45 litri disponibile la cerere din partea Honda
* Alte accesorii disponibile in gama Honda Genuine: protector pentru rezervor, un parbriz mai inalt, faruri de ceata pentru spate si fata, un kit de navigare Honda
* Culori: alb “Shasta”/rosu “Carnelian”

In plus, gaseti foarte usor componente de schimb la preturi pentru toate buzunarele, la dealerii autorizati din toata tara. Pentru specificatii tehnice Honda Transalp accesati unimotors.ro

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro