Caine salvator: a descoperit ca stapana sa sufera de cancer la san

Allison Powell, in varsta de 48 de ani, din Portsmouth, a simtit pe pielea ei zicala „Cainele este cel mai bun prieten al omului”. Aceasta sustine ca Missy, labradorul sau in varsta de 4 ani, i-a salvat viata, avertizand-o ca are cancer la san.
Observand ca patrupedul se comporta ciudat, Allison l-a dus la veterinar, dar acestia nu au descoperit nicio problema. Timp de mai multe luni, cainele a devenit din ce mai trist, nu mai manca si era tot timpul deprimat. In cele din urma, femeia a remarcat ca Missy isi aseza tot timpul labutele si botul pe sanul sau stang si si-a dat seama ca incearca sa-i spuna ceva.
Citata de Daily Star, Allison a declarat ca nu s-ar fi gandit niciodata ca sufera de cancer la san, deoarece nu existau antecedente in familie. Cu toate acestea, dupa aflarea diagnosticului, a fost supusa unei interventii de dubla mastectomie care i-a salvat viata.
Missy a devenit vedeta chiar si in spitalul unde a fost operata stapana sa, toata lumea fiind uimita de flerul de care a dat dovada. Recunoscatoare, Allison o rasfata in fiecare zi si o rasplateste cu multa dragoste.