Cadourile personalizate sunt mereu o alegere la indemana oricui

Atunci cand nu stii ce sa ii iei, alege un tricou personalizat si inscriptioneaza pe el o fotografie, un citat, o amintire, un artist preferat sau un text despre pasiunea lui/ei si vei avea succesul garantat. Daca nu ai idee despre ce pasiuni are, ii poti face un tricou imprimat cu mesaje funny, cu mesaje generale, alese de tine sau de noi. Aveti in gand un mesaj pe care vreti sa il transmiteti? Nu stiti cum sa faceti asta cat mai elegant si subtil? Prin serviciile Greenfish de personalizare tricouri totul devine foarte simplu.

Tricourile imprimate la preturi promotionale, de la Greenfish sunt din materiale de inalta calitate, astfel incat sa va asigure tot confortul termic de care doriti sa beneficiati, in plus pielea nu se irita la purtare si tricourile nu se degradeaza daca sunt spalate la temperatura indicata pe eticheta. Aveti posibilitatea de a cumpara direct de pe site tricoul pe care vi-l doriti, alegand marimea potrivita, pentru ca mai apoi, sa alegeti mesajul din colectia noastra, sau gandit de voi si sa dati comanda direct pe site.

Pe site-ul Greenfish veti gasi o multime de oferte, mai ales pentru tricourile personalizate pentru grupuri mari. Aveti 20% reducere la comenzile pentru grupuri de peste 15 persoane, o ocazie ideala pentru o petrecere surpriza, majorat, petrecerea burlacitelor, zile de nastere sau obiceiuri precum ruptul turtei sau taiatul motului.

Comunicat preluat de pe LivePr.ro  » Cadourile personalizate sunt mereu o alegere la indemana oricui