Cadou de casa noua: un cadavru in descompunere

William Wilson, „fericitul” proprietar, a achizitionat locuinta respectiva din Cape Coral in urma unei licitatii, la pretul de 96 mii $. Conform declaratiilor autoritatilor locale, casa a fost scoasa la licitatie deoarece proprietarul anterior „disparuse” in urma cu trei ani, perioada in care nimeni nu mai platise taxele pentru locuinta.

Wilson a venit a doua zi la noua proprietate pentru a o evalua si pentru a tunde gazonul. Spre marea lui surpriza, a gasit un cadavru pe podeaua din dormitor si toata casa deranjata, ca si cum cineva ar fi vrut sa se mute.

Politistii din Cape Coral au inceput investigatiile, luand in calcul si o posibila crima; singurele informatii palpabile sunt scrisori dintr-o corespondenta ce dateaza din luna noiembrie 2011. Interogati, vecinii au declarat ca nu au mai vazut-o pe fosta proprietara de foarte multi ani, fiind convinsi ca aceasta s-a mutat. Ultima oara, locuinta si terenul aferent au fost detinute de o batrana din Miami care locuia impreuna cu sora sa.

William Wilson s-a declarat consternat de faptul ca nimeni nu a avut intentia sa verifice casa. Fiind primul care a descoperit cadavrul, i s-au cerut mai multe detalii, dar nu a reusit sa ofere o descriere amanuntita. „Nimeni nu si-ar fi putut da seama cine este. Nici nu se putea observa daca este barbat sau femeie…”, a precizat acesta pentru publicatia Daily Mail. Cadavrul in descompunere ar fi ramas in locul respectiv chiar de acum 3 ani, au estimat politistii, adaugand insa ca presupunerile vor fi elucidate cand vor obtine mai multe informatii de la fata locului.