Caddy Maxi Life - Mare, mai mare, Maxi

Volkswagen Caddy Maxi Life va va convinge.
Caddy Maxi, noua dimensiune: Caddy Maxi Life cu 47 centimetri in plus. Cu Caddy Maxi Life, Volkswagen Autovehicule Comerciale intra deja in segmentul clasic al autovehiculelor monovolum. Varianta Caddy Maxi Life constituie puntea de legatura, in cadrul segmentului de autovehicule monovolum de mari dimensiuni, intre Caddy Life si Multivan sau Caravelle. In acest fel, Maxi Life imbina calitatile unui autovehicul de transport de mici dimensiuni si versatilitatea unui monovolum. Fata de Caddy Life normal, varianta Maxi a fost lungita de la 4,41 m la 4,88 m.

Unul dintre cei mai mari printre cei mici.
Caddy Maxi Life mai lung cu 47 cm este unul dintre cele mai mari modele din segmentul autovehiculelor monovolum. Designul a fost preluat in proportie de 100% de la varianta scurta de Caddy Life. Diferenta fundamentala consta in lungirea caroseriei. In acest fel se bucura chiar si sapte persoane de confort in timpul calatoriei.

Ajungeti confortabil la destinatie.
In acest caz nu numai soferul ci si cei maxim 6 pasageri se bucura de confortul sporit. Confortul incepe chiar cu urcarea prin usa culisanta: Motivul sunt cei 700 mm lungime de deschidere si inaltimea de 1.108 mm a usi culisante.
In Caddy Maxi Life distanta dintre primul si al doilea rand de scaune a fost marita cu 50 mm. Chiar si la ocuparea tuturor locurilor mai ramane un volum de portbagaj de 530 litri. Primul rand de scaune poate fi rabatat cu usurinta, iar al doilea rand demontat complet fara mari batai de cap. Astfel se obtine in scurt timp un volum de incarcare de 1.350 litri.

Performantele vorbesc de la sine.
Caddy Maxi Life va ofera motorul de 2,0-l-TDI cu 103 kW/140 CP + filtru de particule Diesel, un motor caracterizat prin forta si consum redus. Mai puteti opta pentru unul din cele doua motoare ... » citeste tot comunicatul - Caddy Maxi Life - Mare, mai mare, Maxi

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro